Berlindeyim

Özgür Öztürk

Tecrübeli Uye
Katılım
5 Eyl 2018
Mesajlar
862
Tepkime puanı
1,691
Yaş
46
Konum
İSTANBUL
İlgi Alanı
Hepsi
Ay sonuna kadar Berlindeyim . Bi kaç heli store gezicem . Berlinin hemen dışında Potsdam da mikado merkezlerinden birisi var . Zaman bulursam gözüm gönlüm açılsın diye orayada uğramayı düşünüyorum . Bakmamı istediğiniz veya siparişiniz varsa haber verin . :RCKolik:
 
Özgür Bey

Yolunuz düşerse Frankfurt yakınlarında Vario Helikopter firmasının ana merkezi var. Benzinli ve Scale helikopterlerin en önemli üreticilerinden. Tam adres
Seewiesenstraße 7, 97782 Gräfendorf, Germany olarak geçiyor. Franfurt'a çok yakın. Giderseniz fotoğraf çekip paylaşırsanız sevinirim. Eğer tabi fırsat olursa. Şimdiden iyi geziler.

Devrim
 
Güzel planlama :)

Postdam zaten Mikado'nun merkezinin bulunduğu yer. Benim de aklımda 700 den çıkıp tekrar 550sx/se ye dönmek var fakat önce kitin gitmesi gerekiyor.

Yine de varsa fiyat bilgisi alabilirseniz sevinirim. Almanya içine sattıkları için etikette %19 vergi dahil fiyatlar olacaktır muhakkak. Muhtemelen yabancılar önce vergili fiyattan alıp, ülke dışına çıkarken vergi iadesi alacak şekilde alışveriş yapıyorlar.
 
@Devrin Anıl : Frankfurt'a geçmek gibi bir planım yok ama yinede sağım solum belli olmaz benim . Planımda değişiklik yaparsam mutlaka yazarım burdan .

@Rasim Öztürk : %19 vergi dahil fiyatlar . Bugün Berlin'deki bir firmadan aldım bi kaç ürün . Vetgi iadesi ile ilgili herhangi bir soru sormadjm ama mutlaka bununla ilgili bilgide alırım .
 
  • Beğen
Tepkiler: Kağan Kazancı
Msh Brain 2 fbl ünite vergi dahil 139.90 €. Bu fiyat gerçekten ucuz mu yoksa bana mı öyle geldi ?
 
Vergi dahil için uygun bir fiyat.
Acaba vbar neo bakmanız mümkün mü?

modelinden ?
 
@ Kağan Kazancı : Tabi bakarım . Mağazaya girince kendimi kaybetmekten korkuyorum . Adrenalin beynimi ele geçirip bana herbirinden 1 kilo paket yapın verin dedirtmez inşallah . :halay::hoppa:
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Şu anda mikadonun fabrikasındayım. 4949 6.x dşye geçiyormuş yeni fbl üni . 179 avro nakit 249 avro internet üzerinden satışı varmış .Burdaki yetkili arkadaş forumun ismini istedi ve verdim . Kendisi mikado ile ilgili yeni ürünleri direk sayfada tanıtmak istediğini söyledi. Mehmet beyin Ve emre beyin ismini verdim iletişim için . Umarım sakıncası yoktur.
 
550 se nşn tail boom daha uzun ve 600mm palle uçuyormuş . Sx /Se 1049 avro Se biraz daha hafif ve eğer bjrdan alırsanız çok ciddi indirimler yaparım diyor burdaki yetkili . Kartını alıyorum . Forumdaki arkadaşlardan isteyen varsa e posta aracılığıyla direk kontak kurabilir
 
Çektiğim resimlerin boyutarı çok yüksek olduğu için sayfaya yükleyemiyorum . Görüştüğüm beyefendi kartını verince gördüm kiii mikafonın CEO suymuş . Sağlam yerden kontak buldum sana Rasim Bey. Adamın söylediğini aynen yazıyoyorum " buraya gelen insanlardan aldışım enerjiye göre indirim uyguluyorum "
249 avroluk fbl yi 179 avroya verdiğine göre ya bana aşık oldu yada bu fiyata heryerde bulunuyor bu parçalar . Helikopter için ne kadar indirim yaparsınız dediğimde almaya gelidiğinde konuşalım dedi.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
İlginiz için teşekkür ederim Özgür Bey. Sitedeki fayatlardan herhangi bir farkı yok.




Tabii bunlar combo fiyatlar motor esc ile birlikte. Benim ilgilendiğim kit, ama onlar da sitedeki gibi olacaktır yani 500 euro...
Bir de bunlar vergi dahil fiyatlar, haliyle ne kadar indirim yapsa da çok cazip hale gelemiyor. Vergi düşmüş halleri 420 euro kit, 880 euro combo...


Ünitede az biraz avantaj olmuş, vergi düşmüş hali nette 208 euro kadar. 180 euro güzelmiş... Tabii ki mikadonun ünite biraz tuzlu, rescueyu ayrıca 81 euroya aldırıyor. (bu ünite vlinkli, yani satellite dahili)
 
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Ralf Beyin söylediği internet üzerinden fiyatların aynı olduğu fakat bire bir alımlarda ciddi indirim yaptığı . 499 avroluk ürünü 350 avro ya vermesi bile muhteşem olur doğrusu. Belli olmaz bakarsın denemeye bir adet 550Se alırım . Belki bu sayede almak isteyen arkadaşlar için ödemeyi almanyadan yapmak şartıyla aynı fiyata Türkiye'ye de gönderir