[Duyuru]: 2.000. üyemiz ve Yeni Son 24 Giriş Yapanlar Rekorumuz : 153

Türker Akgün

Moderator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
13,573
Tepkime puanı
15,111
Yaş
44
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Evet arkadaşlar,
Bugün itibari ile 2.000 üyemiz de aramıza katılmış bulunmakta :halay:

Hatırlayacağınız üzere 1.000 üyemizi, 03.01.14 tarihinde almıştık.

Aradan geçen yaklaşık 6 1/2 ay (200 gün) sonra 1.000 yeni üyemiz daha bizlere katılmış bulunmakta :D

Ayrıca geçtiğimiz hafta "Son 24 saat içinde forumumuza giriş yapan üye sayımız" yeni bir rekor kırarak 153 ulaşmıştır.

Tüm destek ve paylaşımlarınız için bir kez daha teşekkür ederiz.

RCKOLIK Yönetimi

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
[Duyuru]: 2.000. üyemiz ve Yeni Son 24 Giriş Yapanlar Rekorumuz : 153

Son günlerde artan tanışma konularını görmek sevindirici. Karşılıklı saygı ve sevginin esas olduğu bir ortam forumumuz.

Bir bilgi paylaşım ortamının faydalı olabilmesi ve uzun süre yaşayabilmesi için , paylaşım yapan insanların takdir edilmesi gereklidir.

Okuyucuların yeni bilgilere açık ve objektif olması , paylaşımcılarının hepsinin eleştiriye açık ve sabırlı olması gereklidir. Bir şey öğrenmenin ilk şartı bilmediğini kabul etmektir. Ya da en azından benim bildiğim yanlış olabilir mi diye düşünebilmektir. Bütün dünyanın a dediği birşeye hayır bu b diye ısrar etmek gerçekten sadece söylem sahibini komik duruma düşürür.

Uzun yıllardır forumları takip ediyorum. Türkiye'deki forumlardan yeni birşeyler öğrendiğim çok nadirdir ancak yabancı forumlar bu onuda çok zengin içeriklere sahip. Şimdi görüyorum ki RC kolik Türkiye'nin ana bilgi kaynağı olma yolunda hızla ilerlemekte. Bunda Admin ve yöneticilerimizin , Özellikle Mehmet Küçüksarının indeksleme ve düzenleme gayretlerinin büyük etkisi var. Kendisine tekrar teşekkür etmek istiyorum :saygilar: Atalarında dediği gibi bakarsan bağ oluyor bakmazsan dağ oluyor.
 
[Duyuru]: 2.000. üyemiz ve Yeni Son 24 Giriş Yapanlar Rekorumuz : 153

Bence forumda gerek bilgi, gerekse diğer konularda paylaşımda bulunan ve yardım eden herkesin emeği çok. Ve takdirlik.

Ben bile bir foruma üye olup severek ve sürekli hergün takip ediyorsam diyecek lafım yok :) Ayrıca forumdaki üye yapısnın araştırmaya yatkın olmasıda, forumumuzun bilgi kaynağı olmasındaki rolünü açıklıyor. Bazen konuları okuduğumda keşke bende birşeyler yazabilsem diyorum ama maalesef bu konudaki bilgi birikimim ancak V922 ile alakalı olabilecek sınırda :(

Ayrıca İlker Bey'in bahsettiği indeksleme çalışması çok güzel bir tespit, indeks olayı araştırmasını bilen birisi için bir nimet.

Emeği geçen herkese canıgönülden teşekkürler :)p
 
[Duyuru]: 2.000. üyemiz ve Yeni Son 24 Giriş Yapanlar Rekorumuz : 153

İlker Sönmez' Alıntı:
...
Okuyucuların yeni bilgilere açık ve objektif olması , paylaşımcılarının hepsinin eleştiriye açık ve sabırlı olması gereklidir. Bir şey öğrenmenin ilk şartı bilmediğini kabul etmektir. Ya da en azından benim bildiğim yanlış olabilir mi diye düşünebilmektir.
...

İşin püf noktası da bu zaten! İnsanın bir şey yapar ya da söylerken bir açık kapı bırakması, yani yanılma payı bırakması gerekir.

Mehmet ve Türker, elinize sağlık! Forumun bu seviyeye gelmesinde sizin payınız çok büyük! :bravo:
 
[Duyuru]: 2.000. üyemiz ve Yeni Son 24 Giriş Yapanlar Rekorumuz : 153

maşallah diyelim. ilker abi ile buluşmalarda zaten hep bunun üstünde konuşuyoruz. forum üyesi 2000 kişi olabilir ama inanın aramızda çok kaliteli insanlar mevcut. o yüzden özellikle bire bir tanışmadığım arkadaşlarşa forumda paylaşımda bulunurken iddalaşmamaya dikkat ediyorum. karşımdakide böyle davranınca ortaya çok güzel bir forum çıkıyor.
 
[Duyuru]: 2.000. üyemiz ve Yeni Son 24 Giriş Yapanlar Rekorumuz : 153

Vay be demek sonunda 2.000 üyemizi de gördük :thumbup:

Evet üye sayımız önemli ama esas olan hemen hemen tüm arkadaşlarımızın da vurguladığı gibi mevcut düzenin ve seviyenin bozulmaması.
Fakat sayının artması da diğer taraftan yapılan paylaşımların ve verilen emeklerin daha çok insana ulaştığının bir göstergesi. Burada çok ince bir çizgi var :laugh:

Inşallah bu ince çizgi üstünde düşmeden daha uzun bir süre aynı şekilde yürümeyi başarabiliriz :thumbup:

Son olarak bu noktalara gelmemizde tüm üyelerimizin başta birbirine göstermiş oldukları karşılıklı sevgi, savgı ve paylaşımları en büyük etken. Emeği geçen tüm dostlarımıza bu vesile ile bir kez daha teşekkürü bir borç biliriz :RCKolik: