Ekonomik Quadcopter tavsiyesi

tolga33

Uye
Katılım
20 Mar 2014
Mesajlar
55
Tepkime puanı
0
Yaş
32
İyi günler abilerim ve arkadaşlarım ben bir tane Quatcopter almayı düşünüyorum bana 150-200 tl civarında en çok kullanılan tutalan ucuz yollu bi kaç marka ve model verebilir misiniz ilk defa alcağım için bilmiyoruöm şimdiden teşekkürler :RCKolik:
 
Quadcopter

Tolga bey , bütcenizi biraz yüksetebilirseniz ,verdiğiniz bütceye göre alcağınız Quad.sizi tadmin etmez görüşümce.
 
Quadcopter

Ümit Piriştina' Alıntı:
Tolga bey , bütcenizi biraz yüksetebilirseniz ,verdiğiniz bütceye göre alcağınız Quad.sizi tadmin etmez görüşümce.
ümit abi zaten hani tadmin amaçlı değilde sadece bi bakmak amaçlı nasıl beğenecek miyim eğer hoşuma giderse bşraz daha fazla para bağlamak istiyorum söylediğim fşyat aralığında bildiğiniz marka modelleri ve bşraz daha fazka verip sizin ilk şununla başla diyeceğiniz önerileri yazarsanız sevinirim teşekkürler
 
Quadcopter

tolga bey,malum kış (fpv hazırlığı yapıyorum)yoksa atla gel diyeceğim (90 km) iki tane uçuşa hazır birtane yarı hazır quad var bir kaç pil uçururdun
 
Quadcopter

İnşallah bi gün gelirim abi teşekkürler :) bana verebileceğin bi.kaç marka ve model yok mu :(
 
Quadcopter

selamlar,

tavsiye edemiyeceğim,illa bir quad ve deneyimim olsun diyorsan aşağıdaki linki bir incele,biraz deneyiminden sonra geri 2.el olarak değerlendirebilirsin fazla kaybın olmadan ,dediğim gibi tavsiye değil ,fazla masrafın olmadan biraz kullanırsın ve bakarsın quad sana hitap ediyormu.

not:İcra ettiğimiz Hobby uzaktan kumandalı Modelcilik'dir burda model ve oyuncak ince çizgi ile birbirinden ayrılmışdır,bazı modelcilerde bu çizgi çok kalındır bazılarında ince fakat çizgi mevcutdur,

Tolga kardeşim hobby icra edeceksen değindiğim çizginin bir tarafını seçmelisin ,eğer 450 şase quad toplamak istersen elimden geldiğince yardımcı olurum,demirbaşları spariş geçer diğer malzemelerde imkanınca biraz beklersin.

çankırıda olduğun için yakınsın (90km) gerekirse gelir yardımcı olurum (yol çok berbat ,tekyön ve balıksırtı )

bu linkede bir bak oyuncak sınıfıdır.
 
Quadcopter

Teşekkürler tabi ki seçim yapılmalı yanlız ben v922 aldım helikopter öğrenip daha yükseğine geçmek için yanlız şimdi quadlara merak saldım biraz bide bunun en küçüğünü alıp denemek istiyorum yani hubsan oyuncak da olsa iyi mi.diyorsunuz ? Bi de 450 şase toplayacak olursak eğer ortalama ne kadara maal olur bize?
 
Quadcopter

bi de abi wltoys v262 ve v666 modelleri nasıl sence?
 
Quadcopter

belirttiğin modelleri ben kendim için almam tavsiyede etmem,genelde elektroniği tümleşik oluyor.
 
Quadcopter

Tolga merhabalar,

Konuların karışmaması ve forum bütünlüğü açısından, konu başlığını "Ekonomik Quadcopter tavsiyesi" gibi sorduğun sorular ile doğrudan alakalı olacak bir şekilde düzenleyebilir misin?

İşin tavsiye kısmına gelecek olursak;

- 450 sınıfı quadcopter toplama hakkında forumda bir çok konu mevcut. Eğer buralarda olmayan bir husus aklına takılırsa, bilgimiz ölçüsünde yardımcı olmaya çalışırız.




Yukarıdakiler haricinde "Multikopter Konu Dizini" mesajına bakarak da bir çok içeriğe hızlı bir şekilde erişebilirsin.


- Pek de model sınıfına girmeyen diğer v262 ve v666 hakkında ise en iyi yorumu kullananlar yapacaktır ama durum genel olarak şu şekilde. Bu cihazlar kutudan çıkar çıkmaz uçması ve ekonomik olması amaçlanarak tasarlanmış cihazlardır. Upgrade olanakları sınırlıdır, kendi ağırlıklarının haricinde taşıyacakları yük sınırlıdır, kumanda mesafeleri sınırlıdır. Forumu biraz takip edersen göreceğin üzere, insanlar 1km mesafeleri bile beğenmeyebiliyorlar. Ve bu cihazların mesafeleri, senin de göreceğin üzere 100m - 150m civarı ile sınırlıdır. Gene insanlar modellerine envai çeşit kamera, gimbal v.b. takmak istiyorlar. Fakat v262 ve v666 gibi cihazların taşıyabileceği maksimum ağırlık çok sınırlıdır. Hatta bununla ilgili bir konumuz da var.

Uçuş mesafesi kısa olan, harici cihaz taşıma yeteneği nerede ise hiç olmayan, yükseltme yapmak ya imkansız ya da astarı yüzünden pahalıya gelen bir cihaz almak istiyorsan tercih senin... Eğer model hobisinde ilerlermek gibi bir amacın varsa, çok kısa sürede sıkılacağına ve daha fazlasını isteyeceğine eminim. Kısacası, "wltoys v262 ve v666 modelleri nasıl" sorusunun cevabı "uçar... ama o kadar" şeklindedir, daha fazlasını beklememek lazım.
 
Ekonomik Quadcopter tavsiyesi

V262 yi bizzat kullanmıştım. uçuşu iyi hoş güzel ama motorların fırçalı olduğu için ömürleri 15-20 uçuş sonra patır patır dökülüyor. tabi havada patlama olasılığı da var.. Ha birde menzili 30-40 metre...