Elektrik motoru için pervane adaptörü

robadamatti

Yeni Uye
Katılım
11 Kas 2016
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Yaş
30
Herkese merhaba ben Musa . Bitirme projem için gereken malzemelerin bir çoğunu Ercan çınar abim sayesinde hallettim kendisine teşekkür ediyorum. Tabi ilk olmanın heycanı ile biraz fazla uçurma sonucu pillerin zayıflamasından dolayı diye tahmin ediyorum hexacopter kontrolünü kaybettim. Sonuç biraz hüsran oldu 2 motor ve 4 pervane kaybettim. Yedek motorlarım olduğu için onları taktım pervaneler ile birlikte. Ama 2 adet pervane adaptörüm çıkmış yerinden . Daha doğrusu sadece vidası . Şimdi ben 2 adet vida alacağım ama tam olarak nasıl acam bilmiyorum altta vereceğim linkte hexacopterde bulunan motor var. Bu motor için ne tür pervane adaptörü(vidası) almam gerek. Yani kısaca 3 mm mi 4 mm mi bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim herkese iyi forumlar :)

 
Elektrik motoru için pervane adaptörü

Malzemeyi eline al,git hırdavatçıya,hangisi uyarsa deneyerek al.Alüminyum vida almalısın ama onu bulmak çok zordur,yerine sıfır bir adaptor alsan?
 
Elektrik motoru için pervane adaptörü

Yeni adaptör alcam fakat yurt içi fiyatları oldukça fazla o yüzden yurt dışından alcam bu arada beni idare edecek 2 adet somon alsam yeterli olur sanırım

LG-D855 cihazımdan gönderildi