ESC Bağlantısını Nasıl Yapabilirim ?

C9

Yeni Uye
Katılım
12 Ağu 2016
Mesajlar
17
Tepkime puanı
0
Yaş
24
selamunaleyküm;geçen günlerde wingdragon v2 siparış ettim akabinde geldi olay bundan sonra başlıyor tabiki uçağı alalı 5 gün olmuş ben simülatörde çalışıyordum bu sırada bende uçağı yerde kullanmak istedim kullandımda sonra birazdaha kaşınıp dışarda kullandım çok rüzgar olduğu için uçak ters döndü ve bu sırada motor açıktı ve motor ve pervane gitti neyse o sorun değil işin maddi yönü motor aldım ama önceki motora bağlı olan escyi çıkarıp yeni motara nasıl takacağımı bilmiyorum ne yapmam gerekiyor cevaplarsanız sevinirim? :RCKolik:
 
ESC Bağlantısını Nasıl Yapabilirim ?

-- Öncelikle böyle "Off.... Off" gibi anlamsız ifadelerle konu açmıyoruz. Konu başlığımız yardım istediğimizi kısaca özetler bir şekilde oluyor. Bu 1.
NOT: Konu ismini değiştirdim.

-- 2. olarak konumuz ne ise o bölümün altında açıyoruz. Mesela senin sorunun ne ESC bağlantısı o zaman bu konu o bölüm altında olmalı ki, forumumuz düzenli ve temiz kalsın değil mi.
NOT: Konuyu ben ilgili yere taşıdım.

-- Bir de son olarak mesaj yazarken nokta, virgül, paragraf... gibi temel yazım kurallarını uyuyoruz ki, hem okuyan düzgün ve kolay anlasın hem de yıllarca aldığımız dil bilgisi eğitiminin bir manası olsun, öyle değil mi.

Bu kadar yazı yazdım ama hala soruna cevap vermedim değil mi ? Aslında ESC kısmında baksan sorunun cevabı olara var, bakalım bulabilecek misin ?
 
ESC Bağlantısını Nasıl Yapabilirim ?

Sinan Karaalioglu' Alıntı:
bu arada hiç şaşırmadım böyle diyeceğinizden adım gibi emindim
Çok güzel Sinan demek ki birbirimizi tanıyoruz yavaştan ;)