ESC

Katılım
5 Ara 2019
Mesajlar
116
Tepkime puanı
50
Yaş
43
Konum
İzmir/tire
İlgi Alanı
Uçak
Selamlar;
Şimdiiiii şu fırçasız esc leri fırçalaya çeviremiyomuyuz. Hani bir iki parça söksek ??
Şaka bi yana elimde kullanmadığım fırçasız esc varda merak ettim
 
Kardeşim koy letgo'ya sat gitsin
Az önce dengesiz voltaj verdiği ve alıcıyı yaktığı bahsedilen bir esc'yi hiç günahı olmayan, belki de parası dahi olmayıp zar zor biriktirip , alabilecek olan gariban bir öğrenci ya da hobisever kardeşimize satmasını öneriyorsunuz öyle mi , siz ne güzel şeyler yazıyorsunuz .....
Bizler için temel konuların başı, insana ve emeğe saygıdır .....
Bu tür şeylere tahammülümüz de yoktur , anlayışımız da , lütfen başkalarına kötü örnek teşkil edebilecek şeyler tavsiye etmeyelim....?
 
Merhaba,
Sanırım küçük bir yanlış anlama olmuş, levent bey’in dediği gibi sorunlu olan fırçalı bir esc.
Necmettin bey elimde kullanmadığım fırçasız esc den bahsetmiş, Hakan bey de yanlış anlamış sanırım. Hakan beye de hak veriyorum, günümüz o kadar kötü niyetli insanlarla dolu ki ? biraz hassas davranmış.
bu küçük yanlışlıklar olabilir,
Ancak Hakan beye de bu duyarlılığından ötürü ?
Necmettin bey valla hemen satasım geldi fena gaza geldim “sat gitsin” deyince ?
 
Adem arkadaşımızın arızalı ESC si fırçalıydı galiba. Kullanmadığı ESC ler fırçasız diyor. Yanlış anlama oldu herhalde.
Özür dilerim, evet fırçasız esc için yazmış , iş yorgunluğu ve vakitsizlik yüzünden hızlı okuyup geçmişim ve anlamadan yazmışım , tekrar özür dilerim:):saygilar:
Oh , çok şükür ....:laugh:?
 
Son düzenleme:
Benim sat dememin sebebi zaten kullanamıyor olması . Almaya gelirse bende öğrenciyim ve başka şehirde üniversite okurken para biriktirmenin zorluğunu siz ne kadar biliyorsunuz ? ben bu durumu yaşarken !!
 
Benim sat dememin sebebi zaten kullanamıyor olması . Almaya gelirse bende öğrenciyim ve başka şehirde üniversite okurken para biriktirmenin zorluğunu siz ne kadar biliyorsunuz ? ben bu durumu yaşarken !!
Necmettin ,yanlış anladığımı kabul edip, özür diledim zaten dikkat ettiysen , evet , para birktirmenin zorluğunu da gayet iyi biliyor ve anlıyorum abiciğim, asgari ücretli,evi kira ve 2 evlat büyüten biri olarak , bunu benim kadar kimse anlayamaz zaten :):saygilar:
Bunun için hassas davrandık , kusura bakma emi kardeşim:saygilar:
 
Son düzenleme: