EVDEKİ UÇUŞUM

is@_gs

Kargadan baıka kuı tanımam
Katılım
26 Kas 2013
Mesajlar
650
Tepkime puanı
0
Yaş
41
15.12.2013 evin salonundaki uçuşum Üstadlardan yorumlar bekliyorum.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
EVDEKİ UÇUŞUM

İsmail bey gayet güzel. :bravo:

Paylaşım içinde ayrıca teşekkürler.

Bu kadar uzun süre kısıtlı bir alanda helikopterinizi hover'da tutabilmek önemli bir aşama. %p

Gördüğüm kadarıyla tail-in hover oldukça pekişmiş. İlk tavsiyem daha kısa süreli hover çalışmanız ve belirli aralıklarla modelinizi indirerek hem bir nefes almanız hem de böylece yumuşak iniş kalkışı pekiştirmeniz olabilir. Ayrıca modelinizle birazcık daha yüksekte hover yapmanızı tavsiye ederim ki yerden seken pervane rüzgarından etkilenmeyin.

Sonrasında ise side-in, nose-in hover çalışmalarına geçip bu manevraları da pekiştirince circle (daire) çizmeye başlayabilirsiniz bence.

Kırımsız uçuşlar. :saygilar:
 
EVDEKİ UÇUŞUM

İsmail Bey

Bence de gayet başarılı bir uçuş olmuş. Türker kardeşimin söylediklerine ilave bir iki şey tavsiye edeyim.

Bu aşamadan sonra biraz daha geniş bir yerde, sag ve sola yan gitme çalışın. Yanı siz ortadasiniz. Önünüze Hover başladınız, belli bir miktar saga doğru yan yan gidip orada göçerde durun. Sonra tekrar ortaya gelip hoverda durduktan sonra bu seferde sola doğru yan yan gidip Hover pozisyona gelin

Paylaşım ıcın ayrıca teşekkürler ve kolay gelsin :)


Sent from my iPhone using 2
 
EVDEKİ UÇUŞUM

Türker bey ve Mehmet bey yorumlarınız beni çok mutlu etti. Şunu söyleyebilirim ki foruma katılmadan önce edindiğim bu heliyi bırakın uçurmayı yerinden kaldıramıyordum. Önerileriniz ve ilginiz için ayrıca teşekkür ediyorum. Türker bey haklısınız inişlere daha çok çalışmalıyım. İnşallah bi sonraki videomda bunu sizlerle yine paylaşacağım. Mehmet bey Kızımın Okulunda kapalı spor salonunda çalışma imkanım olacak similatörde dediklerinizi yapabiliyorum fakat henüz gerçekte deneyemedim. RCKOLİK saygılar :saygilar:
 
EVDEKİ UÇUŞUM

İsmail bey tebrikler :) benim söyleyecek pek bişeyim kalmamış Mehmet abi ve Türker gerekli şeyleri söylemişler zaten :) inşallah ev içinde odaları gezdiğiniz vidyolarıda izleriz :)
 
EVDEKİ UÇUŞUM

İnşallah Mesut bey. Azimle Akşamları 1 saat sim, 15 dakikada canlı çalıyorum ama sizin dediğinizi yapabilmem için çok fırın ekmek yemem lazım herhalde. :laugh: