Flight modunu aktif edememe

fatihbasaris

Yeni Uye
Katılım
1 Şub 2017
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Yaş
46
Herkese tekrar merhaba. Kontrol kartım cc3d kumandam ise turnigy 9x. Motorlarım 2300 kv ve littlebee 20 A one shot esc. 1800 mAh 3S pil kullanıyorum.frame ise 250 lik.
Transmitter wizard ile kumandamın ayarlarını yapıyorum. Ancak ekranda flight modu için 3 konumlu anahtarı hareket ettir dediğinde ben de işlemi yapıyorum ancak sihirbazın tüm adımlarını bitirdikten sonra input sekmesine baktığımda flight modunu maalesef kullanamıyorum. Sadece 1 olarak gözüküyor. Bunun nedenini bir türlü çözemedim. Ayrıca test uçuşlarında ki daha önce paylaşmıştım çekimleri bir şey farkettim. Quad havalanmaya başladığında dik bir biçimde değilde hafif ileri ve hafif sağa doğru hareket edecek şekilde havalanıyor. Throttle haricinde diğer kollarda minimum değeri 1100 maximum değeri 1900 neutral değeri de 1500 yaptım. Ayrıca kumandamdaki trim değerleri de 0. Acaba farklı bir ayar daha yapmam gerekiyor mu? Bunu da çözemedim. Bu konudaki fikirlerinizi bekliyorum..,


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Muhtemelen hareket ettirdiğiniz stick için kumanda dan hangi kanala çıkış vereceğini tanımlamadınız?

Yada ters ten söylemek gerekirse, diyelim ki alıcının 5. Kanalı mod kanalı, siz 5 kanala kullanmak istediğiniz switch i kumanda ayarından atamanız gerekiyor.

DragonFLY...