FlySky FS-TH9X Pixhawk bağlantısı ve uçuş modları

Flying Dutchman

Yeni Uye
Katılım
1 Şub 2017
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Yaş
29
Herkese merhaba.Ben bu ürünü aldım ama daha gelmedi.Şuan yolda.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Kumandayı pixhawk ile nasıl bağlayacağımı kafamda tasarlamaya çalışıyorum.
Fotoğraftaki ppm encoderin boştaki kablolarını üstten başlayarak sırasıyla receiverdaki channel 1,2,3,4,5,6,7,8 ye bağlamayı düşünüyorum.Daha sonra da mission planner ile uçuş modlarını ayarlamak istiyorum.Amacım pixhawk ve gps aracılığıyla otonom uçuş yapmak.Bahsettiğim gibi bağlarsam işe yarar mı ?İşe yaramazsa nasıl bir yol izlemem gerekir ? Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılar.
 
FlySky FS-TH9X Pixhawk bağlantısı ve uçuş modları

sevgili ibrahim

pixhawk ppm modunda kumandadan gelen verileri alabilecek bir donanım ve yazılıma sahiptir. satın aldığınız kumandanın setup ayarlarında pwm veya ppm modu ile veri gonderimi ile ilgili ayar vardır. oradan ppm seçeneğini seçebiliyorsanız o zaman pwm to ppm encodere ihtiyacınız olmayacaktır. eğer transmitterde bu ayar yoksa pwm modunda kullanmak durumundasınız demektir. kumandanın auxillary chanell bölümünde 5 kanalı pixhawk uçuş modlarını ayarlamak için kullanırız. kumandadan bunun ayarlarını eğer mümkünse 3 ayarlı ve 2 ayarlı switche ayarlayabilirseniz toplamda 6 uçuş modunu kullanabilirsiniz . bunun için yalnız 5 kanalın ayarlarını değiştirmeniz gerekecektir. minimum ve maksimum ayarlarını değirtirmeniz gerekecektir. bu ayarların nasıl yapılabileceği hususundaki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.

https://youtu.be/7BWWoEc56C8

bende flysky fs_i6 kumanda var. 10 ch mod firmware attım . 3 ve 2 lü iki anahtarla 6 farklı uçuş modundan istediğini seçme şansı oluyor.

başarılar dilerim
 
Şakir Bey teşekkür ederim. Bana da lazım olan bir bilgiydi.