FPV Uçak 101

Sarp Sulun

Yeni Uye
Katılım
27 Tem 2018
Mesajlar
5
Tepkime puanı
2
Yaş
30
Konum
Istanbul
İlgi Alanı
Uçak
Merhabalar,

Bu foruma gelmeden önce uzun süreler Youtube'dan ve yabancı kaynaklardan araştırma yaptım, yaklaşık 4 yıldır da drone kullanıyor ve hobi amaçlı resim/video çekiyor ve editliyorum.

Uzun zamandır öğrenmek istediğim şey ise, uzun süre ve mesafeli FPV Uçaklar. Herhangi bir teknik bilgiye sahip olmadığım için öncesinde, okuduğumu anlamak gerçekten çok zor geliyor.

Elektronikten anlamayan bir insan, bu alana nasıl girer? Hazır FPV RTF uçaklar mı almalıyım, kendim mi yapmaya çalışmalıyım, yada daha önemlisi;
bunun eğitimini alabileceğim ve öğrenebileceğim bir yer var mı?

FPV RTF Uçak modelleriyle ilgili önerileriniz var ise de çok memnun olurum. Bulabildiğim en iyisi Parrot Disco sanırım şu ana kadar.

Çok teşekkürler!
 
Teşekkürler, kesinlikle öyle başlarım öğrenmek için fakat zaten benim asıl merak ettiğim zamanı geldiğinde FPV modele nasıl geçeceğim, ve önerilen RTF FPV modeller var mıdır?
 
Konu ile alakalı bilgim yok ama yeşillik için daha önce görmüş olduğum ve beğendiğim modeli paylaşmak istedim. En azından rtf olarak yaklaşık 40 dakika uçabildiği ve 80km hıza çıkabildiği söyleniyor. Bi araştır aşağıdaki linkten istersen. Zaten üstadlar sana daha net bilgi vererek yardımcı olacaktır :)
 
Şu konu size bir fikir verecektir.