Gyro gereklimi

Mesut Arslan

Çalışkan Uye
Katılım
6 Haz 2014
Mesajlar
285
Tepkime puanı
880
Yaş
43
Konum
Eskişehir
İlgi Alanı
Hepsi
Herkese selamlar benim aklima takilan bir konu var aslinda biraz arastirdim ama net bisey bulamadim. Deneyimli arkadaslara belkide komik gelecek ama beni aydinlatirlarsa sevinirim. Sorum su, FLB uniteleri gyronun gorevinide ustleniyormu yoksa gyro sartmi. Simdiden tsk.
 
Gyro gereklimi

FBL ünitesi zaten Gyronun ta kendisi hatta fazlasıdır.
Bu sorunun komik olduğunu düşünmüyorum. Ben başladığımda çok daha basit konularda bile bilmediklerim vardı. Ama her şeyi bu forumdaki konuları okuyarak öğrendim.
Sizi bu konuda eleştirebilir deneyimli olanlar. Yani forumdaki konuları okumuş ve videoları izlemiş olsaydınız bu soru için konu açma gereği duymazdınız.
 
Gyro gereklimi

Bende fbl ünitenin rudder kanalına rudder servosunu takip sadece gyro gibi kullanılır mi acaba onu merak ederim normalde olması lazım ama bağlantı nasıl olur acaba

SM-G900F cihazımdan gönderildi
 
Gyro gereklimi

Kullanılabilir Mustafa, bağlantının nasıl olacağı ile ilgili spirit manuali 8. sayfada bilgi var.

 
Gyro gereklimi

Arkadaslar cok tesekkur ederim. Aslinda forumu uzun zamandir takip ediyorum bir cok konuyuda okudum ama cevremde hic modelci yok ve bazen okuduklarim birbirine giriyor. Gozdende kacirmis olabilirim. Tekrar cok tesekur ederim sizler olmasaniz bitigim zaten :)