Helikopter Tavsiyesi

Katılım
20 Haz 2018
Mesajlar
63
Tepkime puanı
18
Yaş
23
Konum
İstanbul/Bağcılar
İlgi Alanı
Heli
İYİ GÜNLER DİLERİM.SAYGILAR SEVGİELR HÜRMETLER...

Ben helikopter almak istiyoru 450 model.Bütçem 600-900tl arası.Ama hangi helikopteri alcağımı daha kararlaştıramadım,abimin tavsiyesi üzerine buraya geldim.Ondada blade mikroheli var 6 kanal.Helikopter ile ilgili sürüş bilgim yok denilcek kadar az ama açık alanda uçurcağım için biraz rahat kullanırım diye düşünüyorum açıkçası.Abilerim kardeşlerim şiimdi bütçem bu ve mikroheli almak istemiyorum,nasıl bi helikopter almalıyım 3d özelliğinin olmasını istiyorum zamanla onada alışıcam.Yardımlarınızı bekliyorum
 
Kumanda, pil, şarj aleti, alet edevat... Bir sürü demirbaş var alınacak başlarken. Başlangıç için en uygun kumanda radiolink at9 olacak, onun da aliexpresste bile fiyatı 550 lira civarında.

Belirlediğiniz bütçe ile mikro olur. Başlangıçta zaten büyük bişeye girmeyin, arazi ne kadar geniş olursa olsun pilotaj yoksa ve simülatör çalışması da yoksa, kalkışta kırarsınız.
 
Rasim abin zaten gerekli cevapları vermiş. Ne yazık ki bu bütçe ile sıfırdan 450 sınıfı bir model uçurman ne yazık ki mümkün değil.

Bir de Heli uçurma konusu öyle tahmin ettiğin kadar kolay değil ne yazık ki. Kesinlikle simülasyon çalışman gerekiyor.

Özetle sana tavsiyem:

1- USB sim kumandası alarak öncelikle bolca sim çalış.
2- sonra da Kuman’da, şarj cihazı ve model dahil olarak satılan 6 kanal bir mıcro model al.
3- Bunlarla tecrübe kazanırken yavaş yavaş para biriktir ve sonra 6 kanal Kuman’da, şarj cıhazı, pil ve 450 sınıfı bir model alırsın.

Bu bahsettiğim tüm konuların detaylarını aşağıdaki konudan erişebilirsin.

 
Mehmet ve Rasim abim bu ilana bi bakarmısnız alacağım helikopter bu similasyonu bile var iyice similasyonda çalışıp öğrenebilrim diye düşünüyorum bütçem 900tl 800tl
 
Kardeşim bende yeniyim ama çom paraya mall oluyo aldığın parçaların kalitesine görede değişiyo ucu açık bir hobi işi 450 bir helikopter 900 tlye de oluyo 9000 tlye de ilandaki helikopter de ben çom anlamıyorum ama yönetici abilerin fikri vardır
 
Bu fiyata olmaz diyoruz sen abi buldum diyorsun.

Bu model konusunda son kez yazıyorum. Çünkü fikrimi ve tavsiyemi zaten yukarıda açık bir şekilde belirttiğimi düşünüyorum.

Gelelim ilana. Kuman’da çok basit ve ileride işine yaramayacak bir Kuman’da. Model 450 sport ve o seri artık birebir üretilmiyor. Yanı kesin yedek parça sıkıntısı çekersin. Bir de 2.el daima risk. Satıcıların hepsi modellerim süper diyor ama gel gör ki gerçek pekte öyle olmuyor. Bu nedenle forum harici veya tanımadığın kişiden 2.el Urun aldananı öneririm.
 
Çok sağolun yardımlarınız için yaklaşık 5 saatir bu sitedeyim ve öğrenmediğim bilgi kalmadı nerdeyse gözüm çıktı ama her bilgiyi öğrendim nerdeyse ve mehmet abinin kararıyla v977 almaya karar verdim vakat simulatör de alıcam,mehmet abi ben kumanda yerine kablo alıcamda nasıl temin edebilirim yardımcı olurmusun