Herkese Selam Olsun...

Katılım
7 Mar 2018
Mesajlar
9
Tepkime puanı
3
Yaş
50
Konum
Aydın
İlgi Alanı
Heli
2005-2010 arası başta helikopter olmak üzere pek çok araba modelleriyle uğraştım...sonra hepsini bıraktım...ancak nedense helikopter beni hiç bırakmadı...sanırım onu istediğim gibi uçuramamaktan kaynaklı bir şeydi bu...10 yıl aradan sonra ufak bir 6 kanallı ile devam etmek istiyorum...phoneix orj sim haricinde elimde hiç birşey yok şuan...boş kaldıkça sim çalışmaya çalışıyorum...
 
Adınız / Soyadınız
Muhammet Öztürk
Nereden Katılıyorsunuz
Aydın
İlgilendiğiniz Model
Helikopter
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
5 yıl
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Hoşgeldiniz Muhammet bey :saygilar:
Şiddetle w977 öneriyorum.İçinizde hep eksik kalan o duyguyu döndürmeden devam edebilmesi için.Hem öğretir hem üzmez, kırım korkusunu ve ilk heyecanı çabuk atlattıran bir mikro modeldir.
Keyifli forumlar :saygilar:
 
Hakan bey teşekkür ederim...
geçmişte trex 700 nitro...trex 500esp ve trex 450 deneyimlerim oldu...hepsi flaybarlı modellerdi...o dönem flybarleslar yeni yeni çıkıyordu...sizce w977 tatminkar olurmu?...spektrum dx6 almayı planlıyorum...sanırım w977 yi dx6 ile kullanamıyoruz? yanılıyorda olabilirim...
 
450-500 ve 700 deneyiminiz var , üstelik nitro :D , ben sizi ( istediğim gibi uçuramadım ) diye yazdığınız için , başlangıç seviyesinde kalmış bir modelci diye düşündüm ister istemez.:laugh:
Haa , istediğim gibi bir 3D pilot olamadım derseniz , onu biz de olamadık, hala çalışıyoruz :)
Pilotaj seviyenizi bilmiyorum , ama anladığım biliyorsunuz ,o zaman sağlam bir 550 ile tekrar merhaba diyebilirsiniz :saygilar: