You must be registered for see images attach
Selamlar hepinize arkadaşlar.Adı : Rufat
Soyadı : Musayev
Nereden : Baküden, ama İstanbula taşındım bir senedir, uzmanlığa başlamak için.
Mesleği : Doktor, Moskovada 1. Devlet Tıp Üni. bitirdim, Istanbula Tusu kazanıp uzmanlığa başlamak için geldim.
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Uçak, Heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 6 yaşından modelcilikteyim, sıfırdan başladım, en küçük ve sade oda modellerinden beri. 4 kez Azerbeycan üzere 1. yeri kazandım ve şampiyon oldum, 2003-2005 3 kere iple kontrol edilen pilotaj modeller ve sonra 1 kere 2006'da copy model Pe-2 modeli ile.
Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Bir arkadaş tavsiye etti fb-da, çok sağ olsun. İsmini söylemek isterdim bilmiyorum belki hoşuna gelmez onun için sadece arkadaş. Teşekkürler ona.
Kullandığım Model(ler) : şu an uçak olarak 2: Su29S 140 from Sebart, Mintor 38cc motoru ile; Ve babamın ve benim ortak uçağımız, Kyosho Calmato 60 - Magnum 90 motoru ile. Ve 1 helicopter, T-rex 500 FBL (helicoptere çok yeni başladım). Su-29S'dan önce Hotpoint 40 F3A uçuruyordum, Yamada-63S motoru ile. Güzel bir uçaktı ama 3D tercih ettim.
Forumun olmasına çok sevindim, bu konuda hala hiçkimseyle tanışamadım vakit kısıtlığından dolayı İstanbulda. Belki yakında uçaklarımı da alırım yanıma, önce araba konusunu hall edeceğim ondan sonra.
İyi akşamlar.[Sadece Ek olarak göster=1]