Istanbul ve Baküden selam

drmusayev

Yeni Uye
You must be registered for see images attach
Selamlar hepinize arkadaşlar.

Adı : Rufat
Soyadı : Musayev
Nereden : Baküden, ama İstanbula taşındım bir senedir, uzmanlığa başlamak için.
Mesleği : Doktor, Moskovada 1. Devlet Tıp Üni. bitirdim, Istanbula Tusu kazanıp uzmanlığa başlamak için geldim.
Hangi RC Model ile ilgileniyorsunuz (Heli/Uçak/Quadro/FPV/Araba..) : Uçak, Heli
Var ise Modelcilik Tecrübeniz: 6 yaşından modelcilikteyim, sıfırdan başladım, en küçük ve sade oda modellerinden beri. 4 kez Azerbeycan üzere 1. yeri kazandım ve şampiyon oldum, 2003-2005 3 kere iple kontrol edilen pilotaj modeller ve sonra 1 kere 2006'da copy model Pe-2 modeli ile.

Forumumuzu Nerden Duydunuz ? : Bir arkadaş tavsiye etti fb-da, çok sağ olsun. İsmini söylemek isterdim bilmiyorum belki hoşuna gelmez onun için sadece arkadaş. Teşekkürler ona.
Kullandığım Model(ler) : şu an uçak olarak 2: Su29S 140 from Sebart, Mintor 38cc motoru ile; Ve babamın ve benim ortak uçağımız, Kyosho Calmato 60 - Magnum 90 motoru ile. Ve 1 helicopter, T-rex 500 FBL (helicoptere çok yeni başladım). Su-29S'dan önce Hotpoint 40 F3A uçuruyordum, Yamada-63S motoru ile. Güzel bir uçaktı ama 3D tercih ettim.

Forumun olmasına çok sevindim, bu konuda hala hiçkimseyle tanışamadım vakit kısıtlığından dolayı İstanbulda. Belki yakında uçaklarımı da alırım yanıma, önce araba konusunu hall edeceğim ondan sonra.
İyi akşamlar.[Sadece Ek olarak göster=1]

Ekli dosyalar

• IMG_3205.jpg
    IMG_3205.jpg
    138.4 KB · Görülme: 23

salam xoş gəlmisiniz. Rufat bey [emoji4]

Rufat bey foruma hoş geldiniz. hoşuma gelir yavv. :saygilar: İnşallah istanbul'daki buluşmalarda görürüz videolarınız ileriz

Hoşgeldiniz Rufat Bey,

İstanbul yaptığınız düzeyde bu hobiyi icra edebileceğiniz imkanları size sunabilecektir diye düşünüyorum. Zamanla doğru insanlarla bir araya geldikçe muhtemelen kendiliğinden hobiye burada da devam etme kararı verceksinizdir.

Keyifli forumlar. :saygilar:

Rufat bey hoşgeldiniz avrupa yakasında ikamet ediyorsanız profesyonel bazda hezarfen pisti var Kilyos buluşmaları var onları takip edersiniz.

Modelcilik anlamında Istanbul başlı başına bir cennettir Rufat Bey. Illaki bir modelci grubu bulabilirsiniz :)

Bu arada aramıza hosgeldiniz. Şimdiden bol keyifli forumlar :RCKolik:

Erhan Karazeybek' Alıntı:
Rufat bey foruma hoş geldiniz. hoşuma gelir yavv. :saygilar: İnşallah istanbul'daki buluşmalarda görürüz videolarınız ileriz
Bir daha merhaba Erhan bey, memnumum sizlerle tanıştığıma. İnşAllah görüşürüz belki bu buluşmalarda, önce seyredici gibi geleceğim daha sonra bir model alırım yanıma :)

Celalettin Yazkan' Alıntı:
Rufat bey hoşgeldiniz avrupa yakasında ikamet ediyorsanız profesyonel bazda hezarfen pisti var Kilyos buluşmaları var onları takip edersiniz.
Çok teşekkür ederim, mutlaka takip ederim, evet avrupa yakasında ikamet ediyorum .

Türker Akgün' Alıntı:
Hoşgeldiniz Rufat Bey,

İstanbul yaptığınız düzeyde bu hobiyi icra edebileceğiniz imkanları size sunabilecektir diye düşünüyorum. Zamanla doğru insanlarla bir araya geldikçe muhtemelen kendiliğinden hobiye burada da devam etme kararı verceksinizdir.

Keyifli forumlar. :saygilar:
Türker Bey teşekkür ederim, tabii ki katılacağım uçuşlara modellerim yanımda olmasa bile, önceden tanışmak için uçuş yerlerini de görmek için, merak ediyorum çok :)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Modelcilik anlamında Istanbul başlı başına bir cennettir Rufat Bey. Illaki bir modelci grubu bulabilirsiniz :)

Bu arada aramıza hosgeldiniz. Şimdiden bol keyifli forumlar :RCKolik:
Teşekkür ederim, forum insanları bir araya getirir ve daha iyi anlaşmamızı sağlar, önceden aramıştım forum ama sizin foruma rast gelmedim hiç. Bizim hobide bu çok önemli, ben rusyada yaşadığımda orada birçok uçuşlarda oldum, kendi Hotpoint uçağımı da almıştım yanıma, bir kaç defa uçtum onlarla çok beğenmiştiler. İnşallah sizlerle bir araya geliriz belki büyük uçuşlardan birinde, çok memnun olurum. Forum için teşekkür ederim. Kendi uçuş videolarımı ya buraya ya da uçak bölümlerinden uygun olan birisinde konu açıp eklerim.

Hoşgeldiniz keyifli forumlar [emoji4]

Rufat bey, hoşgeldiniz. Kıdemli bir arkaşımızın forumda bizlerle olması güzel bir haber. İyi eğlenceler.