Oğuzhan hayırlı uğurlu olsun
Şu heli ile çok maceralarım oldu, hiç şöyle bir manzarada uçamadım... Yer şekilleri, kar yoğunluğu, herşeyiyle etkileyici
Orjinal kanopisinin turuncusu da güzel ama siyah ve beyaz kısımları biraz fazla, o yüzden bu kanopiyi daha çok severdim ben görsel olarak... Biraz yaralı ama iş görüyor hala...
Ben artık normal mod pek kullanmıyorum, idle ile kalkıyorum (esc soft start başladığı için çok sıkıntı çıkarmıyor), belli bir mesafeye gelip hold çekiyorum, 5-10s süresince enerjiyi koruyor o da yumuşak bir inişe yetiyor. Normal mod devri fazlaca düşürüp videodaki gibi titremelere yol açmak dışında bir işe yaramıyor. Belli bir yüksekliğe kadar (örneğin 50cm) heliyi idle ile getirip hoverda durabiliyorsan (ki videoda gayet hakim olduğun görülüyor), bence hiç normal mod kullanma
Buzzerlar hep böyle, insanın konsantrasyonunu bozmaktan başka bir işe yaramıyorlar. 2650rpm ile, 2600/2700mah piller ile, yaklaşık 5dk uç sıkıntı olmaz. Ben bazen 6dk da uçardım, yine piller iyi seviyede kalırdı. 3.85te ineceğim diye şartlandırma, o seviye pilin %52 sine karşılık gelir yani %48 ini kullanmış olursun. Onun yerine %70-75 ini kullanmanı, yani 3.75V gibi inmeni öneririm.
Kırımsız uçuşlar