kendimi tanıtma

nadir ustaa

Yeni Uye
Katılım
20 Eki 2014
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Yaş
84
aslında 1942 doğumlu olmama rağmen 2 yaşımdayken babam ölmüş olduğundan babalığım 2 yaş büyük yazdırmış yani 1940 olarak o zaman ekmek karne ile veriliyor yani yaş büyük olunca ekmek biraz fazla veriliyor, sanırım aranızda en yaşlı üye benim, neyse ben beni bileli uçma merakım var ve uçan cisimlere , hobi olarak torunlarımın oyuncak helikopterlerini tamir ederim her zaman uçmak için bir araç yapmayı düşündüm bunu çok arzu etmeme rağmen imkanım olmadı ileri yaşıma rağmen hevesim son bulmuş değil aranıza bu yüzden katıldım umarım beni kabul edersiniz hepinize sevgiler (mesleğim : elektrik,bobinaj- soğutma halen aile şirketimizde klima işleri ile uğraşmaktayız Gaziantep doğumluyum mersinde ikamet etmekteyim. nadir sondoğaç.
 
kendimi tanıtma

Nadir bey aramıza hoşgeldiniz, hobi bir tutkudur yaşın önemi yok bu işte , bu iş ruhla alakalı, sizdede bu genç ruh olduktan sonra diğer şeyler teferruattır. keyifli forumlar :)
 
kendimi tanıtma

Hoş geldiniz,
keyifli forumlar dilerim.
(doğru yerdesiniz.)
 
kendimi tanıtma

Hoşgeldiniz Nadir Bey,

İnsanın içinde heves olduktan sonra gerisi geliyor.

Keyifli forumlar. :saygilar:
 
kendimi tanıtma

Netten bizi bulup, tanışma konusu acmışsiniz Nadir. Içimizdeki bu istek ile bence de yasınız ne olursa olsun bu hobiyi rahatlıkla yapabilirsiniz.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
kendimi tanıtma

Nadir bey , aramıza hoşgeldiniz , mühim olan yaş değil , hissettiğimiz yaştır , birçoğumuz görmüştür yaşı 20 olupta , ruhu 80 olmuş gençleri.Bizi buraya bağlayan , zaten içimizdeki çocuklardır , yoksa 40 yaşında adam , elinde minik oyuncak gibi helikopterlerle , nasıl toplum içine çıkar ki.... :laugh:
İşte içimizdeki çocuk , herşeyi göze aldırıyor ve bu hobi bizi daha daha mutlu ediyor.Doğru yerdesiniz , keyifli forumlar dilerim......... :saygilar:
 
kendimi tanıtma

Nadir bey hoşgeldiniz,

Hakan beye katılarak ve 30 yaşında biri olarak bu hobiyi ömür boyu yapma planım var, onun için rahat olun, ayrıca mersinde yaşıyorsunuz bende mersinliyim, hangi mahallede ikamet ediyor ve çalışıyorsunuz?
 
kendimi tanıtma

Gıpta ederek hoşgeldiniz diyorum Nadir Bey
 
Ynt: kendimi tanıtma

Hoşgeldiniz hocam...

.::Discovery-Tapatalk kullanılarak gönderildi::.