Konu her ne kadar Türkiye dışında gelişecek olsa da, sonuçta R/C ile ilgili olduğu için (benim düşündüğüm) değerli forum arkadaşlarıma danışmak istedim.
Bulunduğum ülke 2006 da bağımsızlığını elde etmiş 650 bin civarı nufusu ve 13.812 km2 alanı olan küçük bir devlet.
Belli başlı bir kaç şehri var. Bunlardan biri de Bar liman şehri 45 bin civarında nufusu var.
Kalkınmasını turizme dayamış bir devlet olduğu için pandemi nedenli ekonomik sıkıntılar fazla hissediliyor.
Uzun lafın kısası bulunduğum şehir belediyesine bağlı bir oluşum (masa diyelim) minik ödüllü bir yarışma düzenledi.
Benim amacım o küçük ödül veya ticari kaygı değil de, kendi bilgi birikimlerimiz ve teknolojik olanaklar dahilinde buralarda R/C yi benimsetip, sevdirmek.
Ülkede 2 yılı bitirdim, sadece bir kaç yeni nesil çok pervanelinin uçurulduğunu gördüm. Onun haricinde herhangi bir RC aktivite yok.
Kuruluşun istediği; çocuk ağırlıklı turistik bir cazibe merkezi oluşturmak.
Aklımda olan sunmak istediğim proje: RC arabalar için pist, rc tekneler için organik ve farklı gölet (yada havuz denebilir) ve kendi tasarımım, tel kontrollü emniyetli bir alanda elektrikli minik uçaklar vs.
Bütceleri çok kısıtlı. Rc konusu doğru uygulanırsa benimsetip sevdirme ihtimali yüksek gibi görünüyor.
Konu hakkında yapıcı düşünce ve fikirlere açığım.
Google cevirisi ilanları:
Bar Turist Organizasyonu ilk kez bir ödül oyunu düzenliyor:
"Bizim için yeni bir turistik cazibe tasarlayın."
Yeniliğinizi ve yaratıcılığınızı gösterin.
Pratik, çekici ve sıradışı olun.
Teklif seçme kriterleri aşağıdaki gibidir:
1. Teklifin genel kullanım için olduğunu;
2. Eğlenceli ve çocuklar için içeriğe sahip olması;
3. Şimdiye kadar turist propagandası yoluyla doğrudan tanıtılmamış olması;
4. Turist değerlendirme potansiyeline sahip olmak;
Bulunduğum ülke 2006 da bağımsızlığını elde etmiş 650 bin civarı nufusu ve 13.812 km2 alanı olan küçük bir devlet.
Belli başlı bir kaç şehri var. Bunlardan biri de Bar liman şehri 45 bin civarında nufusu var.
Kalkınmasını turizme dayamış bir devlet olduğu için pandemi nedenli ekonomik sıkıntılar fazla hissediliyor.
Uzun lafın kısası bulunduğum şehir belediyesine bağlı bir oluşum (masa diyelim) minik ödüllü bir yarışma düzenledi.
Benim amacım o küçük ödül veya ticari kaygı değil de, kendi bilgi birikimlerimiz ve teknolojik olanaklar dahilinde buralarda R/C yi benimsetip, sevdirmek.
Ülkede 2 yılı bitirdim, sadece bir kaç yeni nesil çok pervanelinin uçurulduğunu gördüm. Onun haricinde herhangi bir RC aktivite yok.
Kuruluşun istediği; çocuk ağırlıklı turistik bir cazibe merkezi oluşturmak.
Aklımda olan sunmak istediğim proje: RC arabalar için pist, rc tekneler için organik ve farklı gölet (yada havuz denebilir) ve kendi tasarımım, tel kontrollü emniyetli bir alanda elektrikli minik uçaklar vs.
Bütceleri çok kısıtlı. Rc konusu doğru uygulanırsa benimsetip sevdirme ihtimali yüksek gibi görünüyor.
Konu hakkında yapıcı düşünce ve fikirlere açığım.
Google cevirisi ilanları:
Bar Turist Organizasyonu ilk kez bir ödül oyunu düzenliyor:
"Bizim için yeni bir turistik cazibe tasarlayın."
Yeniliğinizi ve yaratıcılığınızı gösterin.
Pratik, çekici ve sıradışı olun.
Teklif seçme kriterleri aşağıdaki gibidir:
1. Teklifin genel kullanım için olduğunu;
2. Eğlenceli ve çocuklar için içeriğe sahip olması;
3. Şimdiye kadar turist propagandası yoluyla doğrudan tanıtılmamış olması;
4. Turist değerlendirme potansiyeline sahip olmak;
Son düzenleme: