Mikado VBar Control Team

Mehmet Kucuksari

Administrator
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
36,451
Tepkime puanı
43,426
Yaş
51
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Kim derdi bugünleri de göreceğiz diye :laugh: ;D

1- Rasim Öztürk
2- Aytaç Yolcubal
3- Emre Biçen
4- Fatih Çebir


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Son düzenleme:
Mikado VBar Control Team

Vay be, v-control kamarasi [emoji23]
 
Mikado VBar Control Team

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Kim derdi bugünleri de göreceğiz diye :laugh: ;D

Ben :D

Şaka bi yana, sadece kendimin kullandığı bir kumanda için iyi paylaşım yapmıştım uzunca bir zaman. Birçok paylaşımımız gibi geleceğe yatırım olmuştur o zamanlar...

Unuttuğum konuları kendim bile geri dönüp okuyorum, bana da katkısı oluyor. Gerek forum üyesi arkadaşlar, gerekse ziyaretçiler için; alıp kullananlar, almayı düşünenler, sadece meraktan takip edenler de dahil, ilgililere bir katkısı oluyorsa paylaşımların, ne mutlu bize :)

Mikado VBar Control sistemini ve VBar Neo üniteleri kullanan / kullanmayı düşünen arkadaşlar lütfen sorsunlar, paylaşsınlar, ilgili konulara destek olsunlar. Kamaramız elitist değildir, dışlayıcı değildir, herkese sonuna kadar açıktır :D


Ne olursanız olun, ister mecusi ister putperest, ister Futaba kullanın ister Graupner, hatta ve hatta Spektrum kullanıcısı bile olsanız... Hiçbir şey için geç değil, gelin katılın aramıza :halay: :halay: :halay:
 
  • Beğen
Tepkiler: fatih cebir
Mikado VBar Control Team

Hay maşallah ekibe bak :)
Ankara Eskişehir çok uzak sayılmaz ortak buluşmalar ayarlayın :)


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Mikado VBar Control Team

Bu baslik altindaki herkes cok hakli. Bizimki tercihimizden kaynakli orasi belli :)

Rasim paylasimlarini iyiki ozenle titizlikle yapmissin. Gercekten kendi adima cok faydasini gordum. Tabii Emrenin de basini az agrittigim soylenemez :) Bu vesile ile usanmadan yaptigin paylasimlarin icin tekrar tesekkurler. Dedigin gibi onlar elimizin altinda klavuz gibi yerlerini aldi. Arada bir acip bakmak faydali oluyor. Cok haklisin.

Ayrica bence Safak'ta cok hakli. Artik yol uzakta olsa bulusmalarin tadini aldik mecbur imkanlar dahilinde kosa kosa gelecegiz ama eskisehir konusunda da hazir ve nazir beklemedeyiz. En kisa surede insallah diyorum :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Hayırlı uğurlu olsun Fatih :thumbup: Sonunda muradına erdin demek :)
Teşekkürler sayın abim, evet uzun zamandır niyetimde vardı, çok güzel bir kumanda biraz daha kullanıp kullanıcı yorumu yazacağım bende,kendi tecrübelerimi paylaşacam acizene, alacak veya düşünen arkadaşlara kaynak olması hasebiyle:):D:saygilar::RCKolik:
 
Hayırlı uğurlu olsun Fatih güle güle kullan.Üniteyi zaten kullanıyordun, şimdi kardeşleri bir araya getirdin.:thumbup:
 
  • Beğen
Tepkiler: fatih cebir