Nitro Yakit Onerileriniz

Oğuzhan EROL

Yeni Uye
Katılım
12 Mar 2015
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Yaş
32
Hpi rs4 aracimda %10 nitro oranlı yakıt kullanmak istiyorum.%16 ile arasında çok fazla fark var mıdır ve aracın motoruna herhangi bir zararı olur mu.tecrübelerinizden faydalanmak amaciyla yorumlarınızı bekliyorum.iyi günler dilerim
 
Nitro Yakit Onerileriniz

Yakıttaki nitro metan oranının düşük olması motora bir zarar vermez. Eksi tarafı motordan aldığın performanstan pek memnun kalmayabilirsin.

%10 nitro'da mutluysan sorun yok demektir. ;)
 
Nitro Yakit Onerileriniz

Hava sıcaklıklarından dolayı arac zengin karışımda olmasına ragmen cok fazla hararet yapıyo bende hem sıcaklıgı duşurmek hemde tabiki fiyatdaki ucurumdan dolayı :) böyle bi yola başvurdum Türker abi.sanırım sadece performansta biraz etkisi olcak.Teşekkürler Türker Akgün
 
Nitro Yakit Onerileriniz

İdris Oguzhan EROL' Alıntı:
...hemde tabiki fiyatdaki ucurumdan dolayı :) böyle bi yola başvurdum
Bence mantıklı idris, gerçekten ciddi fiyat farkı var. Keyif meselesi elbette ama şahsen ben helimde de düşük nitrolu yakıt kullanıyorum. Performansı beni memnun ediyor, dolayısıyla boşyere fazla para vermek istemiyorum. ;)
 
Nitro Yakit Onerileriniz

Haklısın Türker abi iki katından fazla fark var aralarında bende o kadar para vermeyi gerek görmedim.ciddi manada bir düşüş olacağını zannetmiyorum.bakalım yakıt gelsin ilk sürüşteki performans sonucunu paylaşıcam.nitro arabalarla ilgili pek konu yok ama ilgilenen arkadaşlara azda olsa bir fikir verebilir.