Ödüllü mini yarışma! Mahallenin delisinin sıradaki procesini (uçak) tahmin etmece :)

Katılım
30 Kas 2014
Mesajlar
4,656
Tepkime puanı
20,075
Yaş
47
Konum
Wallingford / İngiltere
İlgi Alanı
Uçak
Geleneksel! 2. ödüllü mini yarışmamıza hoşgeldiniz :)

2017'de Hurricane inşaatı sırasında ortaya çıkan bu mini yarışma eğlencesini ne yazık ki 2018'de Panther ile devam ettiremedik, ama şimdi yeni projemi ilan etmeden önce bunu yarışma haline getirip yine hep beraber biraz eğlenmek gibi bir fikir geldi aklıma :thumbup:

Evet, yarışmanın teması benim sıradaki uçak yapımı procemi tahmin etmek olacak :) Bilgiden çok tahmine dayalı bir yarışma olacak aslında, biraz da şans işi yani. Beni şahsen tanıyanların daha kolay tahmin edebileceğini, böylece daha avantajlı olabilieceklerini düşünebilirsiniz, ama yanılırsınız zira beni tanıyanlar bu konuda ne kadar dengesiz ve öngörülemez olduğumu da çok iyi bilirler :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol




Bu bir tahmin yarışması olacağı için, daha adil olabilmek adına yarışmayı hemen başlatmıyorum. Malum herkes hergün foruma girmiyor, o yüzden şimdilik bunu duyuru gibi düşünebiliriz, yarışma resmi olarak bir hafta sonra yani 7 Temmuz 2019 tarihinde Türkiye saati ile 20:00 itibarıyle başlamış olacak. Bu tarihe kadar verilen cevaplar resmi olarak değerlendirmeye alınmayacaktır. Yarışma bir hafta boyunca açık kalıp 14 Temmuz akşamında saat 20:00 itibariyle halen doğru cevap gelmemiş olursa ödül bana kalacaktır :D







Gelelim kurallara:

-Daha önceki yarışmada da olduğu gibi herkesin tahmin hakkı sınırlı olacaktır (bol keseden sallamayın diye :evil:) Bu sınırlama aşağıda açıklandığı gibi olacaktır.

-Her yarışmacının yarışmanın ilk gününde tek bir tahmin hakkı olacaktır. Doğru cevap gelmediği sürece, her gün bir ipucu vereceğim ve her yeni ipucu ile birlikte yarışmacıların tahmin hakları da sıfırlanacak, yani kerkesin bir tahmin hakkı daha olacak. Önceki günlerde kullanılmayan tahmin hakları takip eden günlere aktarılamaz, yeni ipucunun yayınlanması ile birlikte o ana kadar olan tahmin hakları sıfırlanmış olacaktır.

-Ödül, daha önceki yarışmalarda olduğu gibi, proje kapsamında yapacağım uçağın yapılmış plastik modeli olacaktır. Maket yarışmayı kazanana sunulacak olan 3 boyama/bitirme alternatifinden seçilen halde bitirilecek ve teslim edilecektir. Yarışma düzenleyicisi ödül modelin tamamlanma ve teslim edilme tarihi hakkında hiçbir taahhütte bulunmamaktadır :coolxf::evil:

-Verilecek ödül yarışma süresince gün geçtikçe küçülecektir (fiziksel olarak :D ) Örneğin; İlk gün içinde, ortada hiç ipucu yokken kazanan olursa ödül 1/32 ölçekli, 2. ve 4. günler arasında kazanan olursa (ilk üç ipucu) 1/48 ölçekli, 4. günden sonra kazanan olursa da 1/72 ölçekli maket olacaktır.

- Birden fazla doğru cevap gelmesi halinde benim ekranımda gördüğüm zamanlama sırasına göre kazanan belli olacaktır. Gerekli görülürse forum yönetiminin desteği ile forum server saati üzerinden hangi cevabın daha önce verildiğine bakılabilir :RCKolik:

Hepinize bol şans ve iyi eğlenceler :)

:RCKolik::RCKolik::RCKolik:
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Oldukça adil , ve yine zevkli bir yarışma olacak.Sonunda ödül kimin olur bilmiyorum ama , eski kazanan biri olarak ödülüme hala ulaşamadığım için , kuralların gayet basit ve dürüst kurallar olduğuna garantörlük edebilirim.:lollol:
Hadi bakalım , ilk bilen ilk gün bilirse model 1/6 ölçek falan olabiliyor mu :D:lollol:
 
eski kazanan biri olarak ödülüme hala ulaşamadığım için

Aman abi, neden söylemedin hallederdim mutlaka. Ben çoktan eline ulaşmıştır diye tahmin ediyordum :(

Temmuzda Burdur'a geliyorum demektir bu, elden teslim edeceğim :)
 
ilk bilen ilk gün bilirse model 1/6 ölçek falan olabiliyor mu :D:lollol:

Abi ilk gün bilen olursa zaten 1/32 ölçek vereceğim, ortada hiç ipucu yokken tutturmak iyi şans demektir :)

Daha büyük vermek isterdim ama şimdi kazananın onu koyacak yeri olmaz falan, sıkıntıya sokmayalım insanları, 32 mikyas iyidir :lollol::lol:
 
Estağfurullah Evren hocam , sen ödülü yaptın ve senden çıktı , sadece kargo felaketi korkusuna ödüle bir şekilde kavuşma imkanı olmadı , acelemiz yok , iyi iş yılında çıkar ...Aa3 :lol:

şşşt
yaramazlık yapmayalım öyle :)

Abi şaka biryana, temmuzun son haftasında İzmir'de olacağım, ordan sana doğru bir uzanabilirim, malum zaten sana ulaştırmak istediğim başka şeyler de var, hepsi bahane olur yüzyüze de tanışmış oluruz kısmetse... Tabi senin ödülü Sümer Abiden alabilirsem eğer, görünüşe göre el koymuş kendisi, gidip hastanedeki odasından çalmam falan gerekebilir :lol::lollol:
 
Abi eğer program rut'unda Burdur var ise , başım gözüm üstüne , ama hususi emanet vermek için gelmek istiyorsan bu sana büyük külfet , bana mahcubiyet olur, seninle bırak emanetleri , yüz yüze görüşüp tanışma fırsatı yakalamak bile,benim için büyük onurdur, Her türlü 7/24 açığız üstadım, ne zaman istersen gel , haber et ,haber etme,ansızın gel , her şekilde seni ağırlamak bana mutluluk verecektir.:D:saygilar:
 
Abi eğer program rut'unda Burdur var ise , başım gözüm üstüne

Var var, son yarım saattir var :D
Hele bir Türkiye'ye geleyim de abi, sonrasında özelden haberleşiriz bir şekilde. Sırf tanışmak için bile olsa yapmaya değer bir seyahat, dahası pek çok da bonusu olabilir, misal, benim super cobrayı yanımda getiririm, senin MD500 ile kol uçuşu yaparız iki mini titan :)

Dediğim gibi hele bir geleyim ordaki durumlarım biraz olsun netleşsin senle haberleşiriz :thumbup:
 
Var var, son yarım saattir var :D
Hele bir Türkiye'ye geleyim de abi, sonrasında özelden haberleşiriz bir şekilde. Sırf tanışmak için bile olsa yapmaya değer bir seyahat, dahası pek çok da bonusu olabilir, misal, benim super cobrayı yanımda getiririm, senin MD500 ile kol uçuşu yaparız iki mini titan :)

Dediğim gibi hele bir geleyim ordaki durumlarım biraz olsun netleşsin senle haberleşiriz :thumbup:
Valla sabah sabah bunlar ne güzel haberler böyle , hadi bakalım , nasip diyelim , Allah sağ salim kavuştursun inşallah :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Sırası gelmişken söyleyeyim. O DLE20'leri Yeto Usta'ya vereceğiz, RCExl ateşleme takacak ve timingi düzeltecek. O motorlar orijinal halleri ile sıkıntılı.

Ee, ne eğlencesi kalacak o zaman uçuşun her iki motor da sorunsuz çalışacaksa :D

Yine her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş, şahane ve çok eğlenceli güzel bir yarışma daha bizleri bekliyor :thumbup::bravo:

Fikrine sağlık @Özgür Evren Varol kardeşim %p Bakalım bu sefer ödülü kim kapacak :laugh:;D

Teşekkürler Adminim, umarım hep birlikte eğleniriz :)