Phoenix 5.0.w Model Yükleme Problemi (Çözüldü)

Katılım
1 Ara 2020
Mesajlar
172
Tepkime puanı
175
Yaş
18
Konum
Üsküdar/İstanbul
İlgi Alanı
Uçak
Herkese selamlar, verilen linklerden Phoenix RC'yi yükledim ve aynı dosyadaki update paketleriyle 5.0.w'a güncelledim. Trainer modelleriyle çalıştıktan sonra farklı modeller denemek istedim. Modellerin nasıl yükleneceğinin videosunu forumda buldum ancak modellerin pkg dosyası yoktu. Kısa bir araştırmayla 200'e yakın model buldum. İndirdiğimde PKG ve PHX uzantılı dosyalar indi. PHX olanları Phoenix hiç algılamadı, PKG olanları ise sırayla yükledim. Ancak yüklediğim modellerin sadece bir kısmı geldi. Örneğin F-14 ve F-16 yükledim ancak F-16 gelmedi. PKG dosyalarını aldığım site Phoenix 6.0.i'ye update etmiş. Versiyon farkından mıdır veya nasıl çözebilirim?
 
PHX Dosyalarını şu şekilde entegre ediyormuşuz;
“C:\Users\<ADINIZ>\Documents\PhoenixRC\Downloaded\Models\User-Made”
Bu klasöre atınca otomatik olarak geliyor, denendi onaylandı.:thumbup:

PKG Dosyalarının ise bir kısmı çalışıyor bir kısmı çalışmıyor, çeşitli sebeplerden dosya bozuk olabilirmiş, olmuyorsa başka dosya denenmeli. PKG'yi aktarmanın tek yolu "Install Update".
 
Ben teşekkür ederim. Son bir dipnot ekleyeyeyim.
Phoenix için PHX ve PKG dosyaları (phoenix satılmadığından dolayı) kolay bulunmuyor. Özellikle de istenen spesifik bir model (örneğin ben F-16 istemiştim) varsa. Ben yaklaşık 500 model buldum. İsteyen varsa bana özelden veya bu konudan ulaşabilir, elimden geldiğince link veya dosya paylaşımı yaparım. :RCKolik: