Pilot-TR Çekiliş

Safak ALTINTAS

Kıdemli Uye
Katılım
17 Şub 2016
Mesajlar
1,801
Tepkime puanı
1,548
Yaş
38
Konum
Kocaeli
İlgi Alanı
Heli
Şansımı azaltır demiyorum ve paylaşıyorum. Herkese bol şanslar :)

https://www.pilottr.com/sansli-pilot/?xmlFrmFl=1

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol



Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Pilot-TR Çekiliş

Bilgi için teşekkürler.Bizde şansımızı deneyelim bakalım :)
 
Pilot-TR Çekiliş

Teşekkürler Şafak, şansın biraz daha azaldı malesef. :lollol:

Kocaeli'de de hiç TSA yoktu. :laugh:
 
bilgi için teşekkürler, şu sms ile kampanya bilgisi almak istiyorum olayı olmasaydı iyiydi :D, bi düşüneyim doldurup doldurmamayı
 
Pilot-TR Çekiliş

Pilot TR'de görmek istediğiniz ürün kısmına şu mesajı ilave ettim. Biraz uzun oldu ama umarım okurlar. Kurlardaki artış ve kredi kartlarındaki taksit sınırlanması nedeniyle TR'de alışveriş çok güç bir hal aldı. Açıkçası şimdiye kadar Pilot TR üzerinden alışveriş yapmış olsamda genel tercihim hep yurt dışı oldu. Nakit param olmadığında 1,45-1,80 gibi faiz oranları ile ya kredi kullandım. Ya da taksitli nakit avans ile peşin ödemelerimi gerçekleştirip borçlandım. Örneğin 24-36 ay taksiti hala özlemekteyim. Belki çoğu insanın yüksek borçlara girip icralık olmasına sebep olmuş olabilir. Ama özellikle benim gibi bilinçli, kredi notu yüksek insanlarında bu furyaya katılması. Kurunun yanında yaşında yandığı gerçeğini değiştirmez. O sebeple bu sektör gün geçtikçe ülkemizde pazar alanı azalarak yok olma yolunda devam edeceğini düşünüyorum. Bizler ise yurt dışına muhtaç kalmaya devam edeceğiz.

Son zamanlarda karşılaştığım bir soruna da değinmek istiyorum. Konu ile alakasız ama her şeyin vatandaşa yükletilmesi. Devlerin tepişirken karıncaların ezilmesine güzel bir örnek. Aracımın kasko ve sigorta poliçelerinin süreleri doldu. Kaskolar genellikle 9 aya varan taksitleri vade farksız yapıyorlar. Ama sigorta şirketleri "tavan fiyat politikasını protesto etmek amaçlı" taksit imkanını ortadan kaldırdı. Büyük firmaların hepsi bu kararı destekliyor ve sigorta poliçelerinde taksit yapmıyorlar. Bizlerde bu sebeple tercihlerimizi başka firmalara kaydırmak durumunda kalıyoruz. Devler tepişirken kendi aralarında olan yine bize oluyor.

Emtia fiyatları, özellikle petrolün ucuz olduğu zamanlarda bile pahalı benzin kullanırken. 2018-2019 yıllarında emtia fiyatlarında beklenen artış ve dolar kurundaki 4.30 beklentileri ile biz kaç liradan alacağız benzini bilemiyorum.

Çekilişe katılmakla birlikte artık bu hobi ile ilgili aksesuar ve malzeme konusunda çekilişlerden medet umduğumu. Pilot-TR'nin bu çekilişleri daha da arttırması dileklerimle bir o kadar haklı ve bir o kadar da okuması gerekenlerin umurlarında bile olmayan yazıma son veriyorum. Artan volarite ile geleceğim konusunda yaşadığım kaygılarıda sevgilerimle ekonomiyi bu hale düşürenlere iletiyorum.

Umarım bir gün hobilerimize rahatça bütçe ayırabileceğimiz refah seviyesine ulaşırız. :saygilar: