Merhaba. Ben Muhammed. İlk defa bir multikopter yapmaya çalışıyorum. Ancak anlamadığım bir problem ile karşılaştım. Yardımcı olursanız sevinirim.
S500 gövde, pixawk kontrol kartı ve flysky i6x kumanda kullanıyorum. Multikoterimi tamamladım ve ardupilottan kalibrasyon işlemlerimi yaptım. Fakat kumanda kalibrasyonunda kumandamın sticklerini çevirsem de yeşil göstergeler hiç görünmüyor. Bu yüzden kumanda kalibrasyonu yapamıyorum. Alıcı ve kumanda bindleme yaptım ve pixawk ile bağlantısını da kurdum. Kumandayı yeni aldığım için onu da güncelledim ama sorunu yine bulamadım.
S500 gövde, pixawk kontrol kartı ve flysky i6x kumanda kullanıyorum. Multikoterimi tamamladım ve ardupilottan kalibrasyon işlemlerimi yaptım. Fakat kumanda kalibrasyonunda kumandamın sticklerini çevirsem de yeşil göstergeler hiç görünmüyor. Bu yüzden kumanda kalibrasyonu yapamıyorum. Alıcı ve kumanda bindleme yaptım ve pixawk ile bağlantısını da kurdum. Kumandayı yeni aldığım için onu da güncelledim ama sorunu yine bulamadım.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
- Kontrol Kartınız
- pixawk
- Model Sınıfı
- multicopter
- Motor, Pervane ve ESC
- 980 KW motor-1045R pervane- 30A esc simonk
- Kumanda Alıcı ve Verici
- flysky fsi6x-fs ia10b
- Extra Ekipman
- matek motor sürücüsü- power modul-gps
Moderatör tarafında düzenlendi: