rc maket uçak elektronik(acemi)

maestro

Yeni Uye
Katılım
20 Haz 2016
Mesajlar
5
Tepkime puanı
0
Yaş
26
Merhabalar,
Bir maket uçak yapmak istiyorum ama elektronik donanım kısmının nasıl bağlanacağından emin değilim . bunun için sizden yardım istiyorum. ne tür batarya kullanmalıyım? ve elektronik olarak hangi cihazları kullanmalıyım? bağlantıları nasıl olmalı ve neler dikkat etmeliyim? elevator ve rudder a bağlarken ne tür servo kullanmalıyım? maket uçağa bağlayacağım alıcı ne tür olmalı ve nasıl bağlamalıyım? kamera sistemini nasıl bağlamalıyım ? gibi daha birçok sorum var ama sizden temel istediğim elektronik kısımda neler kullanıldığı nasıl bağlandığı ve ayarlandığı ve nelere dikkat edildiği.
Saygılar.
 
rc maket uçak elektronik(acemi)

Öncellikle tanışma kısmına bakmalısınız.
 
rc maket uçak elektronik(acemi)

Cevap olarak size bir kitap yazmak gerek.
Forumdaki bütün konuları tekrardan yazmak gerek.

Aşağıdaki konuya bakarak işe başlayın
 
rc maket uçak elektronik(acemi)

Nasıl tanışma konusu açarım. Nasıl arama yaparım. Nasıl araştırma yaparım. Ne tür bir arama şekli kullanırım. Forumdaki konuları nasıl gezerim. Nasıl nasıl nasıl nasıl.

İlk önce gelen mesajı dikkate alın daha sonra tanışma konusunda gerekli yardım ve desteği alırdınız zaten. Ayrıca bu yazdığınız şeyleri kimse tabi ki doğduğunda öğrenmedi ama hepimiz burada paylaşılan bilgileri saatlerce okuyoruz öğrenmek için tavsiye ederim. Aradığınız konuların bölümlerine girerek dünya kadar bilgiye ulaşabilirsiniz. Buraya bu soruların cevabını yazmaya kalkarsak 8-10 ciltlik bir kaynak falan yazmış oluruz galiba. Forumda aklınıza takılacak her şeyin cevabı mevcut araştırma zahmetinde bulunabilirseniz.

Ufak bir düzeltme: Model uçak.