SAB GOBLİN 380

osman sivasli

Yeni Uye
Katılım
1 Tem 2022
Mesajlar
22
Tepkime puanı
13
Yaş
25
Konum
Malatya
İlgi Alanı
Heli
Arkadaşlar tekrardan selamlar, umarım iyisinizdir :)

Size bir model atacağım

Bu ürünün üzerinde mks ds95 x4
Motor: xnova
Esc castle 100
Ünite ikon/brain
Pil: 3x pulse 45c bir tanesi 75c 'imiş

Satıcı bu özellikleri var dedi temiz dedi. Sizce bu fiyatlara bu ürün alınır mı ? birde v977 den başka tecrübem yok. Ama öğrenebileceğimi düşünüyorum tabi.
Bir fikir almak istedim.

Eğer eskimiş bir model veya sorun yaşarsın üzülürsün derseniz hiç bu topa girmeye gerek yok. Ama helikopterleri ve gökyüzüne olan sevdamı bastıramıyorum ara ara :)
 
modele diyecek bir sey bulamıyorum. goblin 380 rüştünü ispat etmiş bir model. Ama siz bunu havalandirmaya hazırmısınız?? evet ise hemen alin derim. Hayir ise simülasyona devam edersiniz. kedinizi modele hazirladan kullanirsaniz kırım kaçılmaz olur. ben tarot 450 pro ile 6 tane kırım yaşadım. hicbirine üzülmedim ortalama 40 dolar ile 1 hafta icinde helimi tekrar toplayip ucmaya devam ediyorum. goblin 380 nin kırım maliyetini de düşünmek lazim. interneten yedek parcalarini arat uygun fiyata yedek parcasini bulabiliyorsan sorun yaşamazsın.:saygilar:
 
Bence tosbağadan hallice bir model. 420likler daha güzel şekil olarak 🤭🤭

Mevzuya gelirsek. Bu forumda belki onlarca belki 100den fazla g380 sahibi insan olmuştur. Model kendini kanıtlamış bir model. Ufak olması ağır olması falan filanını geçelim. Problem Kenan abinin söylediği gibi modeli uçuracak pilotaja tecrübeye ve paraya sahip olabilmekte. Mks servolar çok iyidir ama kırım yaşadığında biri boşa dönüyor biri de takır tukur ediyor dediğin zaman mks olması birşey ifade etmiyor. Kötü olan şey tekrar mks servo almak durumunda kalabilirsin modeli uçurmak için. Yada uygun fiyatlı 3 tane Cyclik servo aramaya başlarsın :( Aynı şekilde goblin 380 de yerde yan yatarken çok güzel gelmeyecektir gözüne.

Bunları, helikopter alan herkes kabul ederek alıyor. Veya uçak uçuran herkes de bu tarz durumları kabul ediyor. Fakat senin bunları tam olarak bilmediğini düşündüğüm için anlatıyorum. Eskiden bu tarz durumları hiç kimse istemese de herkes kabul edebiliyordu. Artık kabul eden ben görmüyorum ama muhakkak vardır 3-5 kişi...

Hani Güldür Güldürde bir skeç var. Adam hep cepten çıkacak paraları anlatıyor sonra da çözüm olarak "otur evinde yaa" diyor ya :D

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ben öyle demiyorum.
Uçak uçur yaaa 🤣🤣 Kırım yaşadığın zaman yanına gidip bir tekme de sen atabil düşene :D
 
Evet maalesef günümüzde Türk Lirasının erimesi ve bir değerinin kalmaması biz sosyal toplumda bir hobi edinme isteğinide baltalamış oluyor. Keşke bu tarz şeyleri kolaylıkla yapabilsek düşünün avrupa devletlerinde veya amerika kıtasında yaşayıp dolar kazanıp şu ürünleri 400-500-600 TL gibi fiyatlara sahip olduğumuzu :/ gerçekten sıkıcı..
Konuya dönecek olursam bu cihazı 3D uçuş harici kullanmakta zor mudur ?
Bununla beraber modelcilikte 2. el önerirmisiniz ? ve bu ürünün eski bir ürün olduğunu varsayarsak olası masraflarda gerekli parçaları bulmak zor mudur ?
Yanıtlar için teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: Deniz Tanrıverdi
Model sana herseyi ile yeter eywallah ama sen pilotoj noktasinda ne yapcaksin? simülasyon çalışmalarına başladın mı? ...
bu arada 380 yedek parçalarına baktım, baya kırım yaşasanda yedek parçaları mevcut.
Son karar sana kalmış;D