Sab Goblin 570 Sport drake Unboxing

Mesut Arslan

Çalışkan Uye
Katılım
6 Haz 2014
Mesajlar
285
Tepkime puanı
880
Yaş
43
Konum
Eskişehir
İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba arkadaslar,Uzun sure bekledikten sonra nihayet bugun 570 modelim ingiltereden DHL kargo ile elime ulasti. Heyecanimi sizinle paylasmak istedim ve kisa bir kutu acilim videosu cektim umarim begenirsiniz?. Tsk.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Kullanacagim elektroniklerde su sekilde,
Xnova 4025 1125kv motor
Hobbywing 120A V4 esc
RJX servo
Brain 2 bluetooth
Optipower 5000 mah 6s lipo

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Son düzenleme:
Abi hayırlı olsun çok harika bir seçim bence, 570 sorunsuz güzel model, servo, piller elektronik harika ?

Sankıncası yoksa ne kadar vergi ödedin? Ve ayrıca gümrük işlemlerinde zorluk çektin mi?
Ali tesekkur ederim, gumrukte sıkınti olmadi cunku kargoyu kisisel malzeme olarak tasniflediler. Gumruk butun evraklari eksiksiz talep ediyor, bende tum evraklari ve aldigim sitede odeme sayfasinin ekran goruntusunu gonderdim. Yuzde 18 vergi odedim yaklasik 1090 tl tuttu. Tek tesellim aldigim sitede vergi kesintisi yapmamislardi, vergiyi sadece kendi ulkeme vermis oldum??
 
Çok ilginç . Krakene izin vermiyorlar ama 570 e izin vermişler . Hayırlı uğurlu olsun . Kırımsız keyifli uçuşlar dilerim.
 
Çok güzel bir model. Elektroniklerde gayet tatlı duruyor. Uçurmaya kıyamayıp vitrinde saklanacak bir model bence :D Hayırlı olsun. İnşallah kırımsız kazasız belasız uçuşlarını izleriz zevkle :)
 
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim.Kırımsız, keyifli ve bol uçuşların olsun.:thumbup::thumbup::halay::halay:
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Arslan
Modelin hayırlı olsun abi. Çok güzel modelmiş. Ne yalan söyleyeyim bende ilk konuyu okuyunca modelden ziyade acaba ne kadar gümrük vergisi ödendi ? Gümrükten nasıl geçti ? Ne tür sıkıntılar yaşandı ? gibi sorular aklıma geldi.
 
Öncelikle kutu açılım videosu için çook teşekkür ederiz Mesut :bravo::bravo: Epey olmuştu "Kutu açılım" videosu izlemeyeli :(

Model ve elektronikler harika. En güzeli gümrük tarafı da seni çok üzmemiş. İnşallah güzel günlerce, bol keyifli uçuşlar yaparsın :thumbup:
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Arslan
Demek ki canı çıkacak yeni helimiz Drake oldu :D

Güzel günlerde, kazasız kırımsız kullan Mesut abi :saygilar: Keep smacking ?
 
Herkeze cok tesekkur ederim, ilker bey sizin basinizdan gecenleri okudugumda baya stres yapmistim cunku coktan siparisi vermis bulunmaktaydim. Bu dayimin cocuguna denk gelmedigim icin cok sansliyim cunku kargoyu geri gonderebilecegim biride yoktu yurt disinda. Allaha sukur geldi darisi tum modelcilerin basina?