Şarj Aleti Önerisi

Yusuf88Alkan

Yeni Uye
Katılım
6 Ocak 2019
Mesajlar
18
Tepkime puanı
4
Yaş
21
Konum
İstanbul
İlgi Alanı
Multikopter
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 2-3 ay önce quad için parça önerisi sormuştum. Kendimin toplaması nasip olmadı. Bende okul için quad yarışmasına yazıldım. Okulun elindeki parçaları topladım. Gayet zevkli oldu yine de?.
Şimdi kendi parçalarımı almaya başlayacğım. İlk önce şarj aleti almayı düşündüm. Genelde bir çok yeni başlayan IMAX B6 türü bir şarj aleti kullanmış. Lakin ben şarj aleti için biraz daha bütçe artırabilirim gibi düşündüm. En azından IMAX B6’ dan daha iyi olsun istedim. ISDT Q6 dikkatimi çekti. Sahada filan kullanılıyormuş. Lakin ben çok sahada şarj etmem. Genelde evde ediyorum. Ev kullanımı için önerebileceğiniz daha kaliteli bir model var mı?
Yada ISDT Q6 almalı mıyım?
 
Bunu bende merak ediyorum, forumda aradım ama bir cevap bulamadım. Bende şuan turnigy accucel-6 mevcut, işimi görüyor ama pil rodajına geldiğimde 1A ile deşarj etmek işi çok uzatıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf88Alkan
SkyRC ürünlerine göz atmanızı öneririm.Aynı anda birden fazla şarj edebilen çeşitli marka ve modeller mevcut.Bütçeniz en fazla ne kadar? Şarj cihazından beklentiniz nedir? Aynı anda 2 veya daha fazla batarya şarj etme amacınız var mı? Bunları yazarsanız öneride bulunabilirim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yusuf88Alkan
Merhaba arkadaşlar. Okul derslerinden çok vakit bulamadığım için foruma çok sık bakamıyorum kusura bakmayın. Bütçem yaklaşık olarak 250₺-300₺ aralığında ama 350₺ lik bir cihaz var mükemmel derseniz biraz daha bekleyip onu alırım??.
 

Bu ürünü tavsiye ederim.Aynı markanın D100 V2 olanını kullanıyorum son derece memnunum.D100 V2 aynı anda 2 tane batarya şarj edebiliyor fakat fiyat olarak daha pahalı.S60 ın da sizi memnun edeceğini düşünüyorum.Gözlemlediğim kadarıyla kasa yapısı,butonları ve malzeme kalitesi açısından diğer şarj cihazlarına göre daha kaliteli bir izlenim veriyor.Ayrıca harici güç kaynağına ihtiyaç yok doğrudan prize takıp kullanabiliyorsunuz.