Similasyon Kumandası

samsunrc

Yeni Uye
Katılım
5 Şub 2014
Mesajlar
7
Tepkime puanı
0
Yaş
36
Selamlar Samsun RC Mağzalarında Ucak sımılasyon Kumandası 110 Lira Ile 85 Lıra Fıyatları Kumandalar Aynı Fakat TKS Fıyatı 55 Lıra BU Kumanda arasında Ne Fark Varkı Bütün Similasyon Ucak oyunu BU Kumanda Çaliştırırmı ?
 
Similasyon Kumandası

Genellikle biz Thk kumandasını kullanırız.Ve bütün programlarda da sorunsuz çalışır. Farklı bilgisi olan varsa paylaşabilir.

https://thkmodelucak.com/store/product/1206-similator-6-kanal-0139041
 
Similasyon Kumandası

SIMDI MODELCILIK YAPAN PİLOT BIR ABIM VAR HOBBY MAGAZASI VAR ONDA 100 LIRA SIMILASYONUNDA KURARIM AYARLARIM DEDI KUMANDAYA BAKTIM THK ILE AYNI KUMANDA O YUZDEN SORDUM SIZCE NE YAPMALIYIM.
 
Similasyon Kumandası

Şimdi şener abi sana hemen napacağini söyleyeyim :)

Öncelikle Thk dan bir sim. kumandası satın al. Peşin veya taksit olarak satiliyordu galiba.Siparişini ver ve kargo gelene kadar sitemizde bulunan Real Flight veya Phoneix Simulasyon programlarından birini indirerek kurulumunu yap.Kurulumunu cok basit şekilde yaparsın.Zaten dosyaların içerisinde kurulum için anlatım dosyasıda var.Takıldıgın yer olursada biz buradan sana yardımcı olmaya çalışırız.
Bir kaç gün içinde kumandan gelir ve programı açar direk eğitime başlarsın....

Bana göre böyle yap. 30 lira da eline kâr kalır. Onunlada ilerde modeline yedek parça alırsın :) :RCKolik:



'' bu arada ben o abinin yerinde olsaydın 50 tl ye kumandayı verir program kurulumunlarınıda ücretsiz yapardım.Yardımlaşma olmazsa bu hobi iyi yerlere gitmez diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi fikrim.Mesela ben kendimi bu işte ilerlettikden sonra Sim. Kumandamı ücretsiz olarak yeni başlayan birine hediye edeceğim.Böylesi daha mantıklı olur galiba.Ama siz, dediğim gibi benim söylediğim yoldan giderseniz daha iyi olur''
 
Similasyon Kumandası

Tahır Kumandayı Aldım Phoeix kurdum fakat control ayarınıda sorun var olmuyor Teamwier Olan varmı aramızda
 
Similasyon Kumandası

Abi Phoneix hakkında pek bilgim yok.Ama sen sorunu tam olarak yaz.Yardımcı olacaklardir. Birde foruma bak bakayim kesin çözümünü paylaşmiştir arkadaslar
 
Similasyon Kumandası


Şener Bey, Tahir kardeşimiz bilgi vermiş. Bence de forumdaki simulatörle ilgili konuları dikkatli tararsanız çözebilirsiniz diye düşünüyorum. :saygilar:
 
Similasyon Kumandası

şener topuz' Alıntı:
Tahır Kumandayı Aldım Phoeix kurdum fakat control ayarınıda sorun var olmuyor Teamwier Olan varmı aramızda
Şahsen Real Flight kullanıyorum ama aşağıdaki konudaki video ve PDF birebir atlamadan takip ederseniz, kesin çalışıyor. Zamanında test etmiştim ;)