Solaklar Cihan ve Samet buluşması

Ömer Erkan

RcFanatik
Katılım
4 Eki 2012
Mesajlar
3,570
Tepkime puanı
6,164
Yaş
66
Konum
Başiskele - Kocaeli
İlgi Alanı
Uçak
Cihan'ın ısrarları sonucu dün biz de Solaklarda tenha bir buluşma gerçekleştirdik! İMUK pistindeki yarışmaya katılımlar nedeniyle, bugünkü buluşma ben, Recep, Cihan, Recep'in oğlu (Cihan'ın yakın arkadaşı) Samet ve İrfan Peycuğum ile gerçekleşti. Ben Cihan'ı dershaneden alıp sahaya gittiğimde İrfan Bey oradaydı. Bize, önce Cihan'ın tereddütle baktığı, sonra da daha yokmu diye sorduğu ıspanaklı pide ikram etti. Gerçekten basit bir ıspanaktan öyle bir lezzet beni de şaşırttı! Kayın validesinin ellerine sağlık! :bravo:

Cihan Piko Stick ile uçuşa başladıysa da NiCd piller dolayısı ile pek verim alamadık. Sonra da eğitim kablosu ile Paragon'a geçtik. İki uçuştan sonra Samet ile de bir uçuş yaparken model kontrolden çıktı ve çakıldı. Kırım sebebi pilotaj değil, sanırım artık güvenmediğim için çırak radyosu olarak kullandığım emektar Eclips 7'nin yarattığı bir sorun. Model benim pilotajımdaydı ve kontroldan çıktı. Biz de ihtiyar Paragonun küllerini göğe savurduk! :'(

Günün bir başka katılımcısı Burhan bey de Extra ile cebelleşip bir uçuş yapabildi. Onda da havada fark ettiği elevatördeki beklenmeyen kırıklar nedeniyle kısa kesmek zorunda kaldı.

Bizim uçuşlar da iptal olunca, biz de Recep ile muhabbetle, kısa günde akşamı edip eve döndük. Görsel olarak, ancak aşağıdakiler, onlar da Cihan'ın akıl etmesi ile ve telefonla ...

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol


 
Solaklar Cihan ve Samet buluşması

Ömer abi bence her ne kadar sonu biraz acıklı olsada çok güzel bir buluşma olmuş. :thumbup:
Özellikle iki sıkı dost Cihan ve Samet'in arkadaşları bir ömür daim olur inşallah. Onlara bakınca insan gelecekten umutlanıyor. :)
Paylaşım için ayrıca teşekkürler abi, bizde birlikte yaşadık o anları.
 
Solaklar Cihan ve Samet buluşması

Öncelikle Cihan'ın aklına, sonrada senin ellerine sağlık Ömer abi :thumbup:

Keşke kırım olmasaymış, üstelik daha geçenlerde konuştuğumuz kumanda hatasından :embarras: Neyse rahmetlinin ömrü bu kadarmış demek ki. Önemli olan keyifler bozulmasın.

Bu arada Recep abimizi nerede ise görmeyeli 1 yıl olacak, özlemişim valla. Bir ara hafta içi, şöyle hep beraber çay içsekte, o eski güzel günleri yad eksek ;)
 
Solaklar Cihan ve Samet buluşması

uçuşlar bahane şu karelerin üstüne daha büyük bir keyif varmı :bravo: :bravo:
 
Solaklar Cihan ve Samet buluşması

yeni modelcileri artık sahalarda görmek güzel.Bir çağ kapanıp yeni bir çağ başlıyor ömer abi.
 
Solaklar Cihan ve Samet buluşması

Çocukluk anıları unutulmuyor, inşallah dostlukları daim olur! İyi insanlar olsunlar, bizim için en büyük keyif! Çünkü yeni çağı onlar oluşturacaklar. :)