Tanışma Ve Kendimi Tanıtma Konum

Muhammet Özbey

Yeni Uye
Katılım
29 Ara 2019
Mesajlar
40
Tepkime puanı
17
Yaş
26
Konum
Edirne
İlgi Alanı
Uçak
Ben Muhammet Özbey. Trakya üniversitesinde makine mühendisliği öğrencisiyim. Çok hırlı ve çalışkan bir karakterim var. En büyük hayalim savunma sanayisi üzerine çalışan bir şirkette çalışmak nasip olursa kendi şirketimi kurmak inşallah. İhalara sabit kanat uçaklara büyük merakım var tasarım modelleme ve analiz programlarına hakimim en dipten çaylak modellerinden başlayıp kendi hayalimdeki ihayı tasarlamak için öğrenme sürecinde buralarda olacağım yardımlarınıza başvuracağım
 
Adınız / Soyadınız
Muhammet Özbey
Nereden Katılıyorsunuz
Edirne
İlgilendiğiniz Model
Uçak
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
Yok
Muhammet hoşgeldin. Hırslıyım falan demişsin ama sanırım aklın hırsını kontrol edebiliyor çünkü en alttan başlayıp ilerlemeye karar vermişsin. Takdir ettim. Biz de sana destek olmaktan mutluluk duyacağız.
Yorumunuz beni çok mutlu etti. En iyisi akıl alarak ilerlemek. Bir dereyi tek kulaçta geçemeyiz. Rc kolik gibi bir siteyle tanışıp aranıza katıldığım için kendimi çok mutlu hissediyorum.

ekleme: ne gerek varki? Sizmi yapcaksınız? Buna gerçekten inanıyor musun? Diye sorup küçümseyen kötüleyen bir toplumda kısıtlı imkanlarla çabalıyoruz. Başarılı olup, bunun gururunu yaşamak isteriz. Kendi yapamayacağı için bizlerde yapamayız sanıyor, biz elimizden geleni yapalım çalışmaktan zarar gelmez.
 
Gerçekten son dönem neslinde pek alışık olmadığımız akıllı ve güzel yaklaşımların var Muhammet %p Bu yüzden büyük bir zevkle aramıza hoşgeldin diyorum :RCKolik:
 
  • Beğen
Tepkiler: Ali Yalçın
Hoşgeldiniz. Acizane fikrimce başarıya ulaşan yola başınızı koymuşsunuz. Hedefinizin net olması çok güzel bir ayrıntı. Hedeflerinize ulaşmanızı temenni ediyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Hoş geldiniz, ne yaptığını bilen bir yaklaşımınız var, eminim güzel yerlere geleceksiniz ?
 
  • Beğen
Tepkiler: Mehmet Kucuksari