Tanışma

Tuncer Tuncay

Yeni Uye
Katılım
7 Haz 2019
Mesajlar
4
Tepkime puanı
9
Yaş
37
Konum
Istanbul
İlgi Alanı
Hepsi
Merhaba, ben İstanbul'dan Tuncer. 32 yaşındayım ve 12 senedir inşaat sektöründe çalışıyorum. Yaklaşık 2 senedir kendi firmam ile sektörün içindeyim. İlk hobi deneyimim 2012 yılında Syma S031 3.5 Kanal elektrikli Rc Helikopter ile başladı. Sonrasında HPI nin WR8 AbuDhabı 3.0 Abu Dhabi Nitro modelini edindim. Bu zaman zarfında farklı drone modelleri ile tanıştım. Son olarak Trex 600 alacaktım fakat iş güç derken zaman ayıramadım. Gel gelelim zaman geçse aklım hep model araçlarda kaldı. Şimdilerde mesleki tecrübem + araştırma hevesim + hobi tutkum beni bambaşka yerlere getirdi. 3 boyutlu tasarım ve projelendirme bilgimi 3D Yazıcılarda tecrübe edip bazı mekanik sistemlerde olumlu sonuçlar alınca işi biraz büyütüp kendi CNC router makinemi yaptım.
Bu gün aranızda olma sebebim, CNC Router hakkında bazı araştırmalar yaparken yolumun bu foruma düşmesi oldu. Katabileceğim ve alabileceğim bilgiler olduğunu düşünerek size bu tanışma başlığı altında yazmayı uygun gördüm. Herkese selamlar.
 
Adınız / Soyadınız
Tuncer
Nereden Katılıyorsunuz
İstanbul
İlgilendiğiniz Model
Hepsi
Var ise Modelcilik Tecrübeniz
6
Tuncer Hoş geldin. :saygilar: :RCKolik:

Evet detaylı bir 3D Router konusu bekliyoruz.;)
Bakarsın biz de yaparız.:D

Hoşbulduk. Bir router konusu açıp detaylandırmam için bir tane daha yapmam gerek ?. Çünkü elimde yeteri kadar montaj resmi yok malesef. Ama bir projem var kafamda. Başladığımda güzel bir konu açmak isterim. O zamana kadar eğer kendi yapmak isteyen olursa, edindiğim tecrübelerim ile seve seve yardımcı olmaya çalışırım.