Değerli RC sevdalıları,
Bu başlık altında size çok farklı bir model tanıtmak istiyorum. Modelciliğin RC ve pervane ile sınırlı olmadığını, el ile meydana getirilen herhangi 3 boyutlu bir nesnenin de insana keyif verebileceğini düşünüyorum, bu konu dışı bölümü buldum, sevgili moderatörler belki başka bir yerlere taşırlar.
Konu başlığından da anlaşılabileceği üzere, tanıtacağım kit ahşaptan lazer ile kesilmiş lastik motorlu bir Lokomotif.
UGEARS firmasının birçok böyle kiti var.
Benim kitimin tanıtım videosunu ekliyorum.
Bu başlık altında size çok farklı bir model tanıtmak istiyorum. Modelciliğin RC ve pervane ile sınırlı olmadığını, el ile meydana getirilen herhangi 3 boyutlu bir nesnenin de insana keyif verebileceğini düşünüyorum, bu konu dışı bölümü buldum, sevgili moderatörler belki başka bir yerlere taşırlar.
Konu başlığından da anlaşılabileceği üzere, tanıtacağım kit ahşaptan lazer ile kesilmiş lastik motorlu bir Lokomotif.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
UGEARS firmasının birçok böyle kiti var.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Genel olarak anlatmak gerekir ise, kontra dan lazer ile kesilmiş levhaların montajı yapılıyor, ve lastik yardımıyla hareket ettiriliyor. Ukrayna lı bir firma. Detaylar çok keyifli, malzeme kalitesi güzel, kutulama ve yapım kılavuzu 10 numara. Güzel noktalardan bir tanesi de herhangi bir kesici alet, zımpara ve yapıştırıcıya ihtiyaç duyulmaması. Bakalım göreceğiz iddaları doğru mu. Benim kitimin tanıtım videosunu ekliyorum.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol