V977 kuyruk motoru

EmreKaradeniz

Yeni Uye
Katılım
7 Haz 2014
Mesajlar
25
Tepkime puanı
0
Yaş
27
İlk helim ve ilk kırırım oldu.Kuyruk motorunun kablosu koptu.bişeyler yapmadan önce size sorayım dedim.Sanırım kabloları yanlış takınca anakartta sorunlar olabiliyormuş.Rica etsem birisi kuyruğu nasıl söküp takmam gerektiğini söyleyebilir mi? Video veya fotoğraf ile anlatma imkanınız varsa çok daha iyi olur.
 
V977 kuyruk motoru

Emre , kabloları birbirine değirmezsen , helide enerji varken kısa devre yaptırmazsan anakartın yanmaz..Kabloları ters takarsan sadece heli kuyruğu sola doğru sürekli döner , hovere kalkamazsın , yapman gereken kuyruk motorunun dönüş yönünü kontrol etmen , eğer ters dönüyorsa kablosunu yeniden sök ve ters bağla hepsi bu kadar.......
 
V977 kuyruk motoru

Lehimi düzgün yaptığınızdan emin olun. Hakan abi güzel açıklamış. Kablolar birbirine değmedikçe sıkıntı olmaz. Bunun için de muhakkak önce yapın lehimi. Plastik koruyucuları da lehimli bölgenin üzerine getirin. Sıkıntı olacağını sanmıyorum.
 
V977 kuyruk motoru

Emre Karadeniz' Alıntı:
Yapamadım,dönmüyor
Bence ilk tamiri kendin yapma bir bilene mesela Elektronik Tamircisine götür, o lehimlesin. Yaparken de sana anlatır nasıl ve neye dikkat etmen gerektiğini.
 
V977 kuyruk motoru

Abi televizyoncuya götürdüm motorun kablosunu kopardı


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
V977 kuyruk motoru

Evde birtane oyuncak heli vardı onun ana motoru aynı bu kuyruk motoru gibi götürdüm onu taktı,ben şimdi heliyi çalıştırınca buda çok güçlü birşekilde dönemye başlıyor bir sorun olurmu?


Sent from my iPhone using Tapatalk