Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Abi ustalar cevap verecektir, ben kenardan izlediğim kadarıyla bir giriş yapayım. Sorun biraz sıcaklık, yani orjinal yakıtla 75 civarı veya az üstünde seyreden sıcaklık, bu yeni karışımla 110-115-120 gibi takılıyor. Biraz yağ oranı, nitro oranı falan oynamak lazım. Ahmet abi sahaya bileşenleri ve balon joje, erlenmayer vb :D getirmediği için deneme şansı olmadı ama sonraki denemelerde sıcaklık da istenen aralıklara biraz daha inince gayet iş görür. Modelin tepkileri falan çok iyi zaten, sadece sıcaklık bir tık yüksek seyrediyor.

Elektriklinin yerini alır mı bilmem ama 🙄 Bir uçuş en az 100 lira gibi diyorlar, her araziye çıkışta 400-500 lira vermek ne bileyim... Lipoda tedarik sıkıntısı olabilir fakat bir sefer alıyorsun, iyi marka güzel bir pil ise 7-8 yıl gidebiliyor. Örnekler yukarıda... Uçuşlar basitleşmiştir diye düşünülebilir. Abiler şahit öyle çok hover falan takılmıyorum, eskisi gibi devam edebildim diye düşünüyorum, half pirolardan bir demet :D Ara ara düz ve invert geçişler falan filan, aynı sıkıcılıkta devam ediyoruz...
 
Ahmet abi kendimi " Devrim Arabaları " filmini izliyormuş gibi hissettim. :bravo: :bravo: Türkiye'de nitro heli modelciliğini kurtarabilirmişsiniz gibi geliyor bana bu hamleyle. Hatta malum pil temin problemi sebebiyle ceryanlılarda nitroya dönebilirler eğer yakıt sorunu çözülürse. :laugh:

İzlenimleriniz nasıl abi merak ediyorum. Videolarda herşey gayet yolunda gözüküyor. Sanki bu iş olmuş gibi ? Yalnız yakıtın renginden ve motul kullanılmasından maliyetleri sormaya çekiniyorum açıkçası biraz. :lol:

Rasim ellerine sağlık, ne güzel oldu dönmen :RCKolik:
Gayretlerimiz o yönde Türker ,ama ne denli başarılı olacağız bilemiyorum ?Burda yağ fiyatının yüksek olması büyük problem onu aşabilicek miyiz orası da meçhul?:D
Uçusta Rasim'in de dediği gibi biraz ısı problemimiz oldu o da benden kaynaklı:Dbiraz hesaplama hatası yapmışım:laugh:.Ama performans bakımından oldukça iyi görünüyordu hazır yakıta göre.:thumbup:
Bu hafta sonu tahminimce son halini almış olur.Neticeyi bildiririm.:thumbup:
 
Tek kelimeyle harikasınız arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra ekibi hem de Rasim ile beraber sahada görmek çok güzel. :heartxf:%p:bravo:

@Mesut Arslan heliyi yine örttürmüşsün maşallah :D. Bu arada @Rasim Öztürk videolarda eskiden güzel yorumların oluyordu. Bu son videolar epey bir sessiz olmuş :laugh: Bu arada unutmadan sorayım. Uçuşlar sırasında kaç defa Rescue butonuna bastın ?

@Ahmet ATICI kardeşim senin de ellerine sağlık. Sayende aylar belki de yıllar sonra nitro sesini duyduk. :hoppa:
Teşekkür ederiz Mehmet abi.Mümkün olduğunca ayakta kalmaya çalışıyoruz ekip olarak.:thumbup:
 
Eskişehir ekibine Maşallah :):)
Ahmet abi nitro işine beni de bulaştırdılar :lol::lol: outrage velocity 700 nitro topluycam yılbaşına. Tankerleri alıp yanına gelirim artık:saygilar::saygilar:
@kenan özendi bu nitro konusunda çok bilgim yok, toplayacağın velocity 700 güncel sıfır bir model mi ? Nereden alınır, parça sıkıntısı yaşar mıyız ?:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Gürkan Öztop
Mesut abi, bu kit sıfır kutusunda teslim edildi bana. Heli 2012 model yedek parçası çok az bulunuyor. Ama trex 700 nitroya çok benziyor pek parçası uyumlu:) dişlileri peşinen trexleyebilirim belki😂
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Arslan