[Video]: v922 İlk Hover Uçuşum

niang167

Hobilerim Yaıam Tarzım
Katılım
6 Şub 2013
Mesajlar
56
Tepkime puanı
0
Yaş
27
Merhaba abilerim ve arkadaşlarım v922 ile hover uçuşumu gerçekleştirdim videoyu alta ekliyorum keyifli seyirler. :saygilar: :laugh: ;)
 
[Video]: v922 İlk Hover Uçuşum

Öncelikle tebrikler ve ayrıca paylaşım için de teşekkürler Mehmet bey. :thumbup:

Gayet güzel tail-in hover'da tutuyorsunuz modeli. %p Ara ara inişlerle hem kendinizi hem de modeli biraz dinlendirirseniz video sonundaki dikkat dağılması ve motorunuzun sürekli hoverda durmaktan dolayı fazla ısınması problemleri ortadan kalkmış olur diye düşünüyorum. ;)

Kırımsız uçuşlar. :)
 
[Video]: v922 İlk Hover Uçuşum

Mehmet öncelikle tebrikler, gayet başarılı bir hover olmuş :thumbup:

Türker abin gerekli tavsiyeleri zaten vermiş. Ben de bolca sim ve aşağıdaki dersleri takip ederek yavaş yavaş yeni hareketleri denemeye başlamanı tavsiye ederim ;)

 
[Video]: v922 İlk Hover Uçuşum

Yorumlariniz icin tesekkur ederim.Helide ayar sikintisi vardi motor guc felan kesiyordu ayarlayim dedim ama olmadi heli suanda pert durumda recevir ile ugrasirken motor soketinin girdigi telleri kirdim oraya tel lehimleyip soketi tellere gecirip yapistiracagim buyuk ihtimal guc kesmesi ondan kaynaklaniyiordu.Istanbuldan Erzinca'na ucak muhendisi olarak gelmis Ertugrul Karatay adinda bir abi ile tanistim Mesut Akin abiyi felan taniyor onun yardimlari ile heliyi ayaga kaldiracaz insallah bir bakmissiniz invert videosu yuklerim pazar gunu felan :D