[Video]: V977 Kalkışta Sağa Sola Çekme

Katılım
23 May 2014
Mesajlar
20
Tepkime puanı
0
Yaş
30
Arkadaşlar Yeniyim Bu 6 Kanallarda Sizce Videodaki Kalkış Normalmi Yoksa Düzmü Kalkması Lazım ? Düz Kalkması Lazımsa Nasıl Dülzetirim Şimdiden Sağolun


Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
[Video]: V977 Kalkışta Sağa Sola Çekme

Bence hicbir sorun yok.
heliler fiziksel olarak sola meylederek havalanmaya calisirlar.
siz bunu engellemek icin bir miktar zit komut vererek duz kalkmasini saglamaya calismalisiniz.
6kanal helilerin tepkileri hakkinda biraz bilgiye ihtiyaciniz var ve bu bilgiler forumda cokca mevcut arama yaparak ulasabilirsiniz %p
heliyi duz bir zeminde bind(pili takarken) etmeyi de unutmayin.
 
[Video]: V977 Kalkışta Sağa Sola Çekme

Mehmet , İbrahim'e katılıyorum , helide sorun görünmüyor bana göre de....Gazı yavaş yavaş verip yerden kesilmesini bekleme , heliler yere temas noktasında oyalanmayı da sevmezler , çünkü pallerinin yere doğru üflediği havanın basıncı , bir hovercraft gibi hava yastığı üzerinde kayma etkisi oluşturur...Bu kayma etkisi kontrol edilemez , pilotajı iyi olanlar için sorun olmaz , ama acemiyken yerde bile kırımlara sebep olur.Bence çok oyalanmadan , yerden en az bir metre kalkacak kadar gaza birden yüklen , çok da yüklenme 977 biraz agresif , fırlar tavana yapışır.Bir kere hover yapabilsen dediğim olay kafanda netleşecektir. :saygilar:
 
[Video]: V977 Kalkışta Sağa Sola Çekme

Hakan ve İbrahim abilerim çok sağolun dediğim gibi daha yeniyim yavaş yavaş alışıyorum bilgiler için tekrar sağolun
 
[Video]: V977 Kalkışta Sağa Sola Çekme

Helikopterde bir sorun yok bence de. Dışarı çıkıp yükseltin makinayı yerden. Bir yere kaçmadığını göreceksiniz. Yeni olduğunuz için siz böyle hissediyorsunuz normaldir. :)
 
[Video]: V977 Kalkışta Sağa Sola Çekme

bende v977 kullanıcısıyım fakat gordugum kadarıyla helıyı 4 kanalda kullanıyorsun. bız bunu kesınlıkle onermıyoruz. tavsıyem 6 kanala al ole kaldır. zaten ozaman ıstedıgın yone egım vererek kaldırman mumkun. tabı unutmadan herseyden once bol bol sim calısmanı onerırım.