Yeni baslayan icin cessna 182 tavsiye eder misiniz?

mustimb

Yeni Uye
Katılım
23 Mar 2014
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Yaş
32
Merhaba, ben uzun zamandır RC uçaklara meraklıyım ancak bir türlü bir model alıp başlayamadım. Çok fazla vaktim olmadigi için RTF model almayı düşünüyorum. Art-tech Cessna 182 Epo modeli hoşuma gidiyor. Kullanan var midir? Önerir misiniz? Kırımı , arızası vs. çok olur mu? Piyasa fiyati nedir acaba? 400 TL ye bulabilir miyim? Birde daha sonra float takmak istesem parçasını bulabilir miyim? Float için herhangi bir modifikasyon gerekir mi?
 
Yeni baslayan icin cessna 182 tavsiye eder misiniz?

Bugun uye olmussnunuz, ne size gelen ozel meaji okumussunuz ne de foruma soyle bir goz atmıştınız :-\ Hemen ard Arda sorulara gecmissiniz.......

 
Yeni baslayan icin cessna 182 tavsiye eder misiniz?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Dediğim gibi uzun suredir RC uçaklara meraklıyım. Hobbyrc gibi birçok forumdaki bilgileri okudum ancak bir turlu cesaret edip karar verip bir model alamadım. Acaba plandan kendim mi yapsam dedim, ama onunda cok zaman alacağını ve tecrübe gerektireceğini düşündüm. Hobbyrc deki konular hep eski, yeni forum ararken bu forumu buldum, hayırlı olsun forumunuz. Forumdaki konulara da az çok göz gezdirdim gerçekten özenle hazırlamışsınız. Mesajida okudum ama hala okunmadı olarak gözüküyor.
 
Yeni baslayan icin cessna 182 tavsiye eder misiniz?

Evet bu forum yeni ve çok düzenli bilgiler içeriyor. Sıcak bir ortamı var. Ama sanırım siz bu sıcak ortama dahil olmak niyetinde değil de, sorularınıza hemen yanıt bulup çekilme niyetindesiniz. Zira Mehmet Bey'in "TANIŞMA" ile ilgili hatırlatmasını pek önemsememişsiniz.