Zagi 140 Yapıyorum, Yardım

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 2027
  • Başlangıç tarihi
  • 908
Ü

Üye silindi 2027

Guest
Arkadaşlar bu zagiyi 1 yıl önce Ömerhan abiden almıştım, karbon çubukları taktım öylece kaldı. Bisiklet hobisi ile ilgilendiğimden hiç rc ile ilgilenemedim, şimdi tekrar bu hobiye dönüyorum.
Ve birçok aklıma takılan soru var.

Zagi 140 cm, servolar-kontrol yüzeyleri tamamlandı. Esc olarak Turnigy 60A ,motor olarak da Emax GT2826 düşünüyorum. Esc yi aldım, motor sizce uygun mu? Önerir misiniz ?

Zaginin üzerine ileride fpv ekipmanları takmak istediğimden ve büyük bir zagi olduğundan böyle güçlü bir motor düşünüyorum.

İkinci sorum, nasıl bir motor mount önerirsiniz ? Ömerhan abinin videolarındaki gibi küp şeklinde tahta mı yoksa, L şeklindeki motor mountlardan mı? Nasıl daha sağlam olabilir ?
Ben fotoğrafta gördüğünüz gibi, köpükten bir parça yaptım, bunun ucuna ahşap parça koyup, motoru da düz mount ile ahşaba sabitlemeyi düşünüyordum ancak şimdi pek mantıklı gelmiyor.

Servo kolunu aileronlara doğru ittirdiğimde ve aileronu dönmemesi için tuttuğumda push rodlar yukarıya doğru bükülüyor. Yani havada uçarken ciddi bir kuvvet olacak aileronlarda, pushrodun bükülmesi normal mi ?

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol