ZMR250 Test edemiyorum.

Katılım
16 Ara 2016
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Yaş
26
İlgi Alanı
Multikopter
Merhaba , AliExpress ten aldığım toplama zmr250 i uçuş kartı ayarından sonra test edemiyorum yani kumandayimi algilamiyor anlamadım.Motorlar çalışıyor , ucus karti ayarları tamam ,kumanda ayarları da tamam ama kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim. Cc3d 2 s 2800mah lipo
 
ZMR250 Test edemiyorum.

Hangi motoru kullanıyorsunuz, 2s lipo yetmeyebilir. Kullanamıyorum derken ne kastediyorsunuz, kontroller mi zor geliyor? açarsanız yardımcı olabilirim

ingilizceniz olmasa bile videoları inceleyin,



 
ZMR250 Test edemiyorum.

pille ilgili bi sıkıntı değil bütün ayarlar oluyor motorlar falan programla çalışıyor bütün verileride programda gösteriyor open pilot bu arada.kumanda hareketlerini de programda gösteriyor ama usb yi çıkartınca dronu hareket ettiremiyorum.Birde ilk batarya ile bağlantısında escden melodik sesler gelip kesiliyor o normal galiba ayrı olarak cc3d ye 5v verdim ama olmadı.Daha önce usb bağlıyken kumandadan kullandım ama daha sonra gitti.Emax motorlar.
 
ZMR250 Test edemiyorum.

Motorları arm etmek için kumandadan hangi tuşa atama yaptın, hangi yazılımı kullanıyorsun librepilot, betaflight. Arm etmiyorsan zaten çalışmaz motorlar.
 
ZMR250 Test edemiyorum.

Kontrol kartını doğru yerden 5v ile beslediğinden emin ol sorunun çözülecektir
 
ZMR250 Test edemiyorum.

Yazılımda her şey çalışıyorsa o zaman ARMİNG Sequence (güvenlik kilidini açmak için) stickleri kullanman lazım diye düşünüyorum. Emniyet olarak istemsizce motorların hareketini engelleyen bir kilit. Stickleri belli bir şekilde tutarak "kilidi" açman gerekiyor. Ama seninkinde hangi şekilde tutmak gerekiyor, ben de bilemedim.
 
ZMR250 Test edemiyorum.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler yardımlarınız için.Arm etmediğimi anladım en sonunda ama daha sonra başka birşey patlak verdi.Esc kalibre ederken bir anda o sesi kesti cc3d ışıklar falan söndü daha sonra lipoyu şarj ettim şimdide cc3d nin ışıkları yanıyor daha sonra yavaş yavaş gidiyor sonra hiç yanmıyor.Esc leri receivere taktım oda aynı şekilde yavaşca söndü galiba lipo öldü.Varmı bunun çözümü arkadaşlar ?