Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Biz de bugun yeni sezonu actik :halay:

Tatildi, bayramdi, isti guctu derken yine bir aydan fazla olmustu gorusemeyeli. Artik haftalik bulusma rutinimize doneriz saniyorum :)

Bugun Konya’dan yeni transferimiz @Mesut Arslan ile de ilk defa gorusmus ve tanismis olduk. Ekibe yeni bir heli i geldigi icin fevkalede memnunum. Ekipteki Futaba ustunlugu artik baya ezici duruma da geldi laf aramizda :D

Neyse, bugun Ahmet abi, Sercan, Mesut ve ben guzel bir bulusma yaptik, Mesut’un G380’in kuyruguyla biraz ilgilendik, benim X3’un kuyruk aktarmasini kayisa cevirmistim gectigimiz gunlerde, onu hizlica bir gozden gecirdim, ufak tefek bir-iki ayar yaptim, Ahmet abinin Revo’nun biraz canini cikardik falan :D

Gunun olayi, pilleri dun sarj edemedigimden, sabah sahaya gittigimde ilk is jeneratoru calistirip, uzatmayi cektim, sarj aletini calistirdim, tam pilleri baglayacakken, bir baktim, pil mil yok ortada! :evil: Pil cantami oldugu gibi birakip gelmisim... Ahmet abi kendi X3’unun pillerini bana verdi de butun gun bos oturmaktan kurtuldum :)



Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Uzun bir aradan sonra güzel ,keyifli ve bol muhabbetli bir buluşmayı daha geride bıraktık.:thumbup::halay::halay:
Bugün hava şartları beklediğimizden daha iyi geçti ve bol bol uçuş yapabildik.Katılan bütün arkadaşlarımızın ellerine, ayaklarına sağlık.Emre ve Sercan'a da görseller için teşekkür ederiz.:thumbup:
Ve tabii bugün aramıza yeni katılan Mesut kardeşimize de tekrardan hoşgeldin diyoruz.:thumbup::halay:
 
Yeni şehrimde yeni ekibimle ilk buluşmamı yapmış oldum bugun, muhabbet ettik, uçtuk, bilgi alışverişi yaptık (genelde bilgi aldım:)) her yönüyle harika vakit geçirdim. Bundan sonra işten güçten fırsat buldukça ekiple uçuşlara devam:halay:Ahmet abiye, Emre'ye ve Sercan'a da teşekkürler, hiç yabancılık çektirmediler, sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi samimi bir ortam vardı. Rckolik ailesi bu işte:RCKolik:
 
Son düzenleme: