Mardin de kimler var?

Mustafa Hacılar

RcFanatik
Katılım
13 Haz 2015
Mesajlar
3,387
Tepkime puanı
4,769
Yaş
39
Konum
Mardin
İlgi Alanı
Heli
Merhaba arkadaşlar, çok güzel geçen bir kocaeli macerasından sonra artık mardin e geldim, henüz çok yeni sayılır buraya gelişim ama uzun bir süre daha buralarda olacağım. Kocaeli de çok güzel bir ortamımız vardı özlememek elde değil, umarım burada da tanışıp görüşebileceğim bir arkadaş grubu oluşturabilirim. Bura veya yakın illerdeki arkadaşlar kimler var?
 
Selamaleykum arkaşlar ,konu açilmışken,bende almanya ,leverkusen civarlardanim bu civarda ,bana yakin arkadaşlarim varmi,,,
 
Selamaleykum arkaşlar ,konu açilmışken,bende almanya ,leverkusen civarlardanim bu civarda ,bana yakin arkadaşlarim varmi,,,
Aslında bunun için ayrı bir konu açmanız daha mantıklı olurdu leverkusen olarak arayan olursa daha kolay ulaşırdı. Burdan devam ederse mardin için bakanlar denk gelir hep :)
 
Doğru soyluyorsunuz mustafa bey. Tessekur ederim ,ben en iyisi yeni bir konu açim
 
Burda uçamamak gerçekten çok sıkıcı olmaya başladı. Bugün evden çoluk çocuk gezmeye çıkarken 450 yide aldım yanıma birde pil, bir fırsat bulur uçururum diye dön dolaş eve geldim geri, evin önünde boşluk bir alan var şu aleti bugün havalandırmadan yerine koymayayım dedim kısadan bir uçurdum rahatladım :laugh: skidleri yerden kestik bir kere geriside gelir artık inşallah.
 
Bu akşam mardin den @Cahit Kaş ile güzel bir buluşma yaptık, tanıştık sohbet ettik. Uçmaya, modellerine hasret iki modelci olarak dertleştik inşallah ilerleyen zamanlarda buluşmalarımızlada karşınızda oluruz :saygilar:
En önemli olan ilk buluşma gerçekleşmiş, bundan sonrası gelir artık :thumbup::hoppa:
 
  • Beğen
Tepkiler: Mustafa Hacılar