Ekranlı Servo Tester

Ürün gamımız:
Soldan sağa
1- Mini tester. Ekranı yok. Rotary encoder var. Merkez, kaba, hassas ve sweep modları var.Sadece 1520 uS olarak çalışıyor.
2- En üst model. Ekranlı. 1520 ve 760 uS çalışabiliyor. Merkez, kaba, hassas ve sweep modları var.
3- Analog potansiyometreli model. Klasik servo tester ile OLED ekranın kombine edilmiş hali. Normal, merkez ve sweep modları var.

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
İkincinin (760-1520 versiyonu) kutulu olanı da ürün gamına dahil edilecek mi Sümer abi :)

Üçüncü sanıyorum birincinin (1520) ekranlı ve kutulu hali. İkincinin de kutulusu olsa güzel olurdu.
 
Son düzenleme:
Baskılı devreleri Çin'den getirteceğim. Sonra uygun kutu bastıracağım. Benim plaketlerin her biri ayrı boyutta olduğu için şu an kutu işine giremiyorum.
Peki siparişleri ne zaman almaya başlayacaksın abi ?Tabiiki ondan önce fiyatların belirlenmesi gerekiyor :D 1.500 TL çok fazla talep olmayacaktır diye düşünüyorum :lollol::lol:
 
  • Beğen
Tepkiler: Hakan Ülgenalp
Aslında nasılsa bütçelik bir olay olmaz, yani kim alacak bunları... Ama ben mikroişlemciler konusunda çok şey öğreniyorum. Örneğin bu son versiyonun kodunu yazarken ortaya çıkan servo titremesini tek bir satır kodla ortadan kaldırabilmek keyifli bir duygu. :)
Şaka bir yana, şu gördüğünüz son versiyonda tamı tamına üç farklı interrupt çalışıyor. Bilen bilir. Interruptlar mikroişlemcilerin en güçlü özelliklerindendir ama onlarla çalışmak çok da kolay değildir. :D:)
Kulakların çınlasın @Zafer ŞAHİN!! :D:p
 
Son düzenleme:
Yahu kulaklarım o kadar çok çınladı ki ancak yeni kendime gelebildim. Sümer abi,
Örneğin bu son versiyonun kodunu yazarken ortaya çıkan servo titremesini tek bir satır kodla ortadan kaldırabilmek keyifli bir duygu.
hani hazır yazılmış kodu kütüphane haline getireceğimden değil ama :evil: gene de kodunu görebilsek ne güzel olurdu diyorum :D ... Ne bileyim, koda yorum olarak eklenmiş "şuraya deadband ekledim", "şurada titreşimi kaldırdım", "burada interruptlara şöyle yaptım" gibi satırlarda olsa, hani olmazda, kodu hızlı bir şekilde kütüphane haline getireceklere kolaylık olurdu ...

Bu arada eline sağlık Sümer abi :D ...