Palleri Ekran Gibi Kullanma Sistemi

Ali Haydar GÖK

Kıdemli Uye
Katılım
2 Ağu 2017
Mesajlar
2,024
Tepkime puanı
3,858
Yaş
28
Konum
Sakarya
İlgi Alanı
Hepsi
Selamlar üstadlar. Bildiğiniz üzere palleri bir televizyon ekranı gibi kullanarak resimler veya yazıları göstermek mümkün. Bunun nasıllığı ile alakalı bilgimiz var mı? Elektrikle uğraşan arkadaşlar bilir diye düşündüm. Satın alınıyor mu, özel yapmak mı gerekiyor ve ne kadar bir bilgiye ihtiyaç var? Yabancı sitelerde biraz baktım. Programlamak gerekiyor özel yapılıyor gibi cümleler okudum. Fakat güzel bi anlatım yok. Bu programlama üst seviye bir programlama mı? Bu konular hakkında bilgisi olan var mı?
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Ya şuan için sadece merak ama fanteziside yapılabilir ileriki günlerde :D gece değil de şöyle bi akşam üzeride iş görebilir gibi :)
Mesela Aliexpresde gördüm bisiklet için 100 dolar civarı. Fakat 8km hız istiyor diyor. 80i kabul eden de var. Ben 550liğin pallerini hesapladığımda 500km/h gibi bişey çıkıyor en uç noktası :D bu sorun olur mu yanlış mı hesap ettim bilemedim :D Helikopter için nerede satılıyor acaba?
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Çok teşekkür ediyorum bi çift pal 2000 lira :( acaba deneme amaçlı veriyorlar mı yada kiralık falan :lol::lol:
 
Abi aşağıdan küçük bir LED projektör tutsak olmaz mı,hem HD olur görüntümüz;D:saygilar:
 
Sistem için zerre fikrim ve bilgim yok ama , PAL üzerinde uzman bir yerleşim, çok hassas bir gravity hesabı ve bir o kadar 2000-3000 devrin yarattığı merkezkaç kuvvetine dayanım gerektirdiği konusunda fikrim var..O paraları boşuna istemezler Ali Haydar kardeşim , Kısacası , madem gece uçmuyoruz , fantazi işlere gösteri yapabilecek kadar uzman pilotlar baksın derim :)