Qgroundcontrol programını tanıyalım :)

İzzet Camcıoğlu

Moderator
Katılım
14 Ağu 2017
Mesajlar
946
Tepkime puanı
1,940
Yaş
33
İlgi Alanı
Multikopter
Herkese merhaba bir önceki videoda yer istasyonları hakkında genel bilgiler vermeye çalışmıştım. Bu video ile birlikte ilk bahsedeceğim yer istasyonu programı olan Qgroundcontrol programına giriş yapıyorum. Bu aşamada en temel özellikler ve ayarlarından bahsetmeye çalıştım. Aynı zamanda multikopterimiz ile bağlantı aşamasında yapılması gereken ayarları göstermeye çalıştım. Bir sonraki videoda guided mod üzerinden uçuş örneği göstermeye çalışacağım ve hemen ardından andruav programına kaldığımız yerden devam edeceğim :) Umarım beğenirsiniz :)

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
Birilerinin bu kadar detaylı ve hem de üstelik ücretsiz bu imkanları sunuyor olmasına gerçekten bir türlü akıl sır erdiremiyorum :D
Güzel yorum için teşekkür ederim. :) Valla para vermek isteyen olsa alacağım ama :lol:
Doğrusu şu ana kadar bana yaptıklarım paramla yapamayacağım bir çok şey sundu. Sanırım o yüzden keyif almaya heyecan duymaya devam ediyorum. Öncelikle sizleri tanıdım, forumun bir parçası hatta moderatörü oldum. :RCKolik:

Onun dışında normal şartlarda dahil olamayacağım lise ve üniversite düzeyinde bir çok araştırmaya adım geçmese bile bir şekilde dahil olmuş oldum, fikir alışverişi yapma imkanım oldu ki bunların bana da muhteşem faydaları oldu :) :yuppi:Daha bu hobi için bu kadar yolun başındayken bunları yaşatarak ödemesini yaptı videolar bence :RCKolik: :saygilar:
 
Birilerinin bu kadar detaylı ve hem de üstelik ücretsiz bu imkanları sunuyor olmasına gerçekten bir türlü akıl sır erdiremiyorum :D
:laugh: :laugh: buradakilerin kaç tanesinde o bahsettiğin akıldan var ki Mehmet abi. :lollol: :lol: :lol:

Ticari zeka dedin mi hepten aykırı bütün forum. ;D

Eline sağlık İzzet, bu videoların hepsi er yada geç yeni modelcilerle buluşacaklar, hiçbiri boşa değil. :saygilar: