Herkese merhaba,
Yaklaşık 4 aydır kendi quadcopterimi kurmaya çalışıyorum. Başta amacım Raspberry pi kullanarak bilgisayar kontrollü birşey yapmaktı ama masraflar artıp da elimde uçan birşey olmayınca başta ki amacımdan biraz kaydım.
DCL demo ile biraz tecrübe edindikten ve nihayet rüzgarsız bir hava yakadıktan sonra dışarıda test ettim. Şuan sorunsuz uçuyorum diyebilirim.
FlySky i6 kumanda aldıktan sonra Raspberry'i sadece görüntü aktarımı için kullanmaya karar verdim ancak bu konuda çok yetersiz kalıyor.
O yüzden bende şimdilik, yaygın yöntemler ile yürümeye karar verdimi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Almayı düşündüğüm VTX ;
İncelemelerde gayet başarılı olduğunu gördüm. Çokta hoşuma gitti açıkçası.
Alıcı olarak ise Eachine EV100 düşünüyorum ;
Kamera konusunda ise bir fikrim yok maalesef.
En büyük kalem alıcı gibi duruyor. Daha ucuz modellerde mevcut ancak almışken sağlam olmasını istiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi forumlar
Yaklaşık 4 aydır kendi quadcopterimi kurmaya çalışıyorum. Başta amacım Raspberry pi kullanarak bilgisayar kontrollü birşey yapmaktı ama masraflar artıp da elimde uçan birşey olmayınca başta ki amacımdan biraz kaydım.
DCL demo ile biraz tecrübe edindikten ve nihayet rüzgarsız bir hava yakadıktan sonra dışarıda test ettim. Şuan sorunsuz uçuyorum diyebilirim.
FlySky i6 kumanda aldıktan sonra Raspberry'i sadece görüntü aktarımı için kullanmaya karar verdim ancak bu konuda çok yetersiz kalıyor.
O yüzden bende şimdilik, yaygın yöntemler ile yürümeye karar verdimi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Almayı düşündüğüm VTX ;
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
İncelemelerde gayet başarılı olduğunu gördüm. Çokta hoşuma gitti açıkçası.
Alıcı olarak ise Eachine EV100 düşünüyorum ;
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Kamera konusunda ise bir fikrim yok maalesef.
En büyük kalem alıcı gibi duruyor. Daha ucuz modellerde mevcut ancak almışken sağlam olmasını istiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi forumlar
- Kontrol Kartınız
- Omnibus F4 AIO
- Model Sınıfı
- 210
- Motor, Pervane ve ESC
- Racerstar BR2205 2300kv, Racerstar R5040X3, Racerstar REV35 35A BLheli_S ESC
- Kumanda Alıcı ve Verici
- FlySky i6
- Extra Ekipman
- yok