FPV Multicopter Yapımına Hızlıca Giriş

Katılım
17 Ara 2020
Mesajlar
31
Tepkime puanı
17
Yaş
34
Konum
İstanbul
İlgi Alanı
Multikopter
Merhabalar,

10 seneden fazla olan rc araçlar ve özellikle drone merakım yolunda bundan 3 sene önce somut adımlar atmış, bir miktar araştırma yapmış ve kumanda ve alıcımı sipariş etmiş hatta drone simulatörlerinde baya baya öğrenmiştim. Fakat hayat şartlarından dolayı yarım kalmıştı. Şimdi tekrar bu rüyamın peşine düşmek istiyorum.

Bunun için ücretli bir" Drone Yapımı ve Kodlama Eğitimine" kaydoldum. Bir yandan da internetten araştırma yapıyorum. Ama işleri hızlandırmak adına bir an önce parça siparişlerimi vermek istiyorum.

Aslında bu linkteki gibi (
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
) bir drone yapayım dedim ama arkadaşın paylaştığı linklerin neredeyse hepsi ölmüş, ölmeyenlerin de ya stokları yok ya da Türkiyeye gönderimi yok. -Hakkatten piyasa neden böyle? Türkiyede de durum aynı, bütün stoklar tükenmiş.) Ben yine de baya uğraşıp bu videodaki parçaları ya da benzerlerini buldum... Bunların haricinde bir kaç tane de drone kiti buldum. Aşağıda bunların linklerini ve ücretlerini (vergiler vs dahil) paylaşacağım. Sizler ne önerirsiniz. Direk çinden bir kit mi alayım, yoksa bu parçaları mı alayım. Forumu çok inceleme fırsatım olmadı. Acilinden bi el atı verin.

Videodaki parçalar.

Gözlük: 5106 TL
Frame: 1067 TL
Motorlar: 3268 TL
Diatone Mamba FC+ESC: 3268 TL
Video Verici: ?
Runcam Swift 2: 1931 TL
Video Anteni (SMA): 370 TL
Anten Pigtail(SMA): 293 TL

Drone Kitleri






Not: Dediğim gibi elimde kumanda ve alıcı var. (FlySky i6)

Teşekkürler