futaba 6j hakkında

TurkishFS

Kartları Kader Dağıtır, Bizler oynarız...
Katılım
17 Ocak 2015
Mesajlar
36
Tepkime puanı
1
Yaş
37
forumda kumanda arayışı içinde olduğumu duymayan kalmadı herkes bana kumanda bulmak için seferber oldu çok teşekkür ediyorum ve sorumu soruyorum...

Ahmet sayman arkadaşımızın sattığı Aling (Futaba) 6j bir kumanda var acaba bu kumandayı alsam tekne uçak ve quad üçlüsü için kullanılabilir mi? forumdaki konuları okudukça 6 kanal yeterli olabilir gibi geliyor bana ancak yine de yorumlarınızı bekliyorum fiyatta sanırım makul olacak alıcı +kumanda 350 tl gibi gelecek...

bu arada çalışmalarım sürüyor bahsettiğim tekne ve pervaneleri, quad (henüz elektronik montajlı olmasada 50 cm kadar sapıtmadan havalanıyor), ve geçen ay aurdinio ile yaptığımız irtifa ölçer... aynı zamanda firmamıza bir tarayıcı ve 3d yazıcı aldırmanın peşindeyim aldıkmı değmeyin halime :thumbup:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
 
futaba 6j hakkında

Kumanda hakkında yorum yapmayacağım ama sakıncası yoksa "Arduino ile yapılan irtifa ölçer" projesini paylaşırsanız çok makbule geçer Tolga ;)

 
futaba 6j hakkında

tabiki müsait bir zamanımda bu proje hakkında bilgiler paylaşmayı düşünüyorum zaten...
 
futaba 6j hakkında

Benim kumanda kriterlerimden biri kullanım kolaylığı, menülerin anlaşırlığı...

Bu kumandanın menülerini ben çözerim diyorsan alabilirsin. İstersen netten bi manualini bul, incele...

Geniş grafik ekranlar önemli tabi :) Ama alışana hepsi bir...
 
futaba 6j hakkında

Ben kisa sure kullandim bu kumandayi. Menu kolaydir, standart kumanda menusu. Ama biraz ekran fakiri bir kumandadir. Ekran kucuk, grafik gosterim yok. Ama guzel kumandadir fiyatina gore.