[Gorseller]: Arka Bahçe Buluşması - 01.05.14

Mehmet Kucuksari

Administrator
İlgi Alanı
Heli
Merhaba arkadaşlar,

Malum bugün EMEKÇİ Bayramı :thumbup: Biz de emek verdiğimiz helilerimizle uçmasak olmaz dedik :laugh: Fakat hanımlar ve misafilerde evde bizi bekleyince, kısıtlı zaman diliminde ancak arka bahçeye kaçabildik :)

Keyifli seyirler :saygilar:

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mehmet Abi eline sağlık bu kadar organizasyonun arasında videoları bile aynı güne yetiştirdin valla. :bravo:

Yalnız senin brushless'ın pal sesini kıskandım resmen. :laugh: Benim 450'de yok öyle bir ses, hele de o son kurtarma müthiş. :thumbup:

Abi süpersiniz,,, ben bırakıcam sanırım bu işi olmuyor ya valla,, diretmenin anlamı yok 2 yıl olucak halen alan turu yeni attım 450 ile,,, blade ile sizin yaptıklarınız hareketleri her denemem de yerdeydi en son da board ı yaktım zaten... Yeteneğime göre başka bir hobi bulsam daha iyi olacak sanırım.

kadir kocaman' Alıntı:
Abi süpersiniz,,, ben bırakıcam sanırım bu işi olmuyor ya valla,, diretmenin anlamı yok 2 yıl olucak halen alan turu yeni attım 450 ile,,, blade ile sizin yaptıklarınız hareketleri her denemem de yerdeydi en son da board ı yaktım zaten... Yeteneğime göre başka bir hobi bulsam daha iyi olacak sanırım.
Kadir Bey yapmayın bu durumun yetenekle ilgisi yok ki. Daha ziyade ortam önemli. Bizim modelcilik hayatımızın yarı vakti Mehmet Abi'yle birbirimizi gaza getirmekle geçiyor. :laugh: Etrafınızda bir helici ortamı olmayıpta yalnız olunca ilerleme çok yavaş oluyor malesef, bu da çok doğal birşey. Örnek olarak İstanbul ekibinde heliye başlayan arkadaşlar bir hafta sonra invert'e geçip, parsele girebiliyor mesela. :eek:

Evet ortam pilotajın hızlı ilerlemesi için çok önemli bir faktör bu hobide bu bir gerçek. Ama daha önemli birşey var ki o da keyif almak. Modeli yerden bile kaldırmadan bu işten keyif alınabilir bence, en önemlisi de bu. Şahsen biz sizi her zaman aramızda görmek isteriz ve bundan çok keyif alıyoruz. :RCKolik:

Ortam çok önemli. Benim RC Araba geçmişimde ortam sayesinde süper geçmişti. Hoş, heli ile kıyaslanmayacak kadar basic bir hobi ama...

Ahhh! ben, Mehmet ve Türker Beyle aynı şehirde olsam valla paçalarına yapışıp bu işi noktasına kadar öğrenirdim :laugh:

Bulut' Alıntı:
...Ahhh! ben, Mehmet ve Türker Beyle aynı şehirde olsam valla paçalarına yapışıp bu işi noktasına kadar öğrenirdim :laugh:
Bulut Bey inşallah görüşürüz biryerlerde birgün, bizde çok isteriz. :)p Öğrenme konusunda ise elimizden geldiğince, yapabildiğimiz kadarıyla ne biliyorsak koymaya çalışıyoruz foruma. :RCKolik:

Hatta öyle oluyorki bazen lazım olunca nasıldı bu diye Mehmet Abi'nin videolarını açıp izliyorum ben şahsen. :laugh:

Arkadaşlar... harikasınız sizleri özledim,
selam ve sevgiler.

Türker Akgün' Alıntı:
Mehmet Abi eline sağlık bu kadar organizasyonun arasında videoları bile aynı güne yetiştirdin valla. :bravo:

Yalnız senin brushless'ın pal sesini kıskandım resmen. :laugh: Benim 450'de yok öyle bir ses, hele de o son kurtarma müthiş. :thumbup:
Elimden geldiğince hızlı olmaya çalışıyorum Türker'im :D Ne yalan söyleyeyim, ben de pal sesine bayılıyorum bizim şu ufaklığın :halay:

kadir kocaman' Alıntı:
Sizi çok iyi anlıyorum Kadir Bey. Yanımda Türker kardeşim gibi bir modelci olmasına rağmen, ben de çok yaşadım benzer hisleri. Ama inatla devam ederseniz, bir yerde herşey kırılıyor ve gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

Kaldı ki gelmese ne olur ki. Önemli olan Türker kardeşim dediği gibi olaydan zevk almak. Örneğin hover bile sizi heyecanlandırmaya yetiyor ise, bence olay bitmiştir :thumbup: Netice de yarışmaya katılmıyoruz ya da yeteneklerimizi yarıştırmıyoruz. Boş zamanlarımızda bolca para harcayıp :laugh: keyif almaya çalışıyoruz.

Yerinizde olsam başka hobi kesinlikle bakmazdım. Bu hobi sonrası yeni bir şeyin sizi tatmin etmesi bence oldukça güç :) O yüzden alabildiğimiz kadar zevk alarak aynen yolumuza devam ;)

Bulut' Alıntı:
Ortam çok önemli. Benim RC Araba geçmişimde ortam sayesinde süper geçmişti. Hoş, heli ile kıyaslanmayacak kadar basic bir hobi ama...

Ahhh! ben, Mehmet ve Türker Beyle aynı şehirde olsam valla paçalarına yapışıp bu işi noktasına kadar öğrenirdim :laugh:
Türker kardeşime aynen katılıyorum. Farklı şehirler de bile olsak, her gün beraberiz :thumbup:

Kaldı ki Ankara- Izmit 4 saat. Bu aralar Ankara ekibimizde oldukça aktif. Olmadı Ankara grubunu bir hafta sonu "Yuvacık Heliport" ta misafir edelim. Mesela sen bu konuda bir anketli konu açıp, Ankara ekibini organize edebilirsin Bulut.

Ekip halinde 12:00 'de otogarda olsanız, biz Türker ile sizi alıp, sahaya geçiş yaparız.
18:00 kadar uçuşlar, muhabbetler ve hatta kısa teknik bilgi toplantılar ve MANGALDA SUCUK partisi ile güzel bir gün geçirebiliriz ;)

Mordo Ortasi' Alıntı:
Arkadaşlar... harikasınız sizleri özledim,
selam ve sevgiler.
Aynen abi, epey oldu görüşmeyeli :embarras: Bu hafta sonu zor ama inşallah konuşalım da önümüzdeki hafta yine beraber olalım :thumbup:

Türker Akgün' Alıntı:
Kadir Bey yapmayın bu durumun yetenekle ilgisi yok ki. Daha ziyade ortam önemli. Bizim modelcilik hayatımızın yarı vakti Mehmet Abi'yle birbirimizi gaza getirmekle geçiyor. :laugh: Etrafınızda bir helici ortamı olmayıpta yalnız olunca ilerleme çok yavaş oluyor malesef, bu da çok doğal birşey. Örnek olarak İstanbul ekibinde heliye başlayan arkadaşlar bir hafta sonra invert'e geçip, parsele girebiliyor mesela. :eek:

Evet ortam pilotajın hızlı ilerlemesi için çok önemli bir faktör bu hobide bu bir gerçek. Ama daha önemli birşey var ki o da keyif almak. Modeli yerden bile kaldırmadan bu işten keyif alınabilir bence, en önemlisi de bu. Şahsen biz sizi her zaman aramızda görmek isteriz ve bundan çok keyif alıyoruz. :RCKolik:

Türker Bey,
haklısınız da insanın canı sıkılıyor olan şeylere, bu hafta sonu bir dinleyim kendimi bakalım helikopterden kopabiliyormuyum :) duruma göre yazarım size,, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.