hatalımıyım?

hatalımıyım?

mehmet çağlar' Alıntı:
Mehmet bey ağustos 15 ten sonra sapanca gölünün yakınlarında fpv denemesi yapmak istiyorum. Tabi sizde izmittesiniz belki buluşuruz.
Yillik izinde olmazsam kesinlikle buradayim, haberlesiriz insallah ;)
 
Ynt: hatalımıyım?

Omer Erkan' Alıntı:
Ümit kardeşim, bu tür sorularla yıllardır karşılaşıyoruz doğal olarak. Biliyorsunuzdur, uçakta (Uçak olduğu aşikar olduğundan) bu sorular üç ile sınırlı idi. O da gözden ırak yerlerde olduğumuz için fazla olmuyordu.

1- Bu kaç para?
2- Ne kadar uzağa gider?
3- Sen şimdi bununla bilmemnereye bomba atabilirsin değilmi?

Multide, özelliğinden dolayı soruların sayısı ve, daha insana yakın yerlerde uçuş imkanı olunca, sıklığı da artmış oluyor doğal olarak. Böyle olunca biraz sabır gerekiyor elbette.

Bayan arkadaşlara gelince, şimdiye kadar hiç karşılaşmadım. Ama aynı durumda kalsaydım, darp ettirene kadar inat ederdim! :lol:

Abi bayan ablalariniz bende çok çektim multi zamanı ikitane bayan abla bana sen milletin yatak odasını mi cekiyorsun diye sordu o dakka zaten sesim solugum kesildi :D yok hanfendi dedim o zaman pizza servisimi yapıyorsun dedi yok hanfendi dedim amaan hiç bir ise yaramiyormus bu dedi çekti gittiler ;D :)


mehmet çağlar' Alıntı:
Ümit bey sizin ziyaretçiler yine iyi. Ya ben ne yapayım. Aşağıdan kene geliyormu? Yüzüme sinek türevleri konmasın diye SUM (Sigaralı Uçuş Modu), ilerideki çoban amcamın motorun sesiyle ürken kuzulardan dolayı sitemkar bakışlarımı? Yoksa köye yakın yerdeki köpeklerin hücum edipte modeli elimle yakalayıp arabaya girmemmi? :coolxf:
Mehmet bey köpek olayina ben multi yi indirememistim altında bekledi resmen indirsem saldiricak Allah'tan sahibi gelip almıştı hayvanı :)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi